- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто искам подходящ.
искам да намеря някой истински,някой сериозен и подходящ.. Има много момчета,които ме харесват и искат да са с мен,но просто никой не ме привлича.. Чувствам се страшно самотна, а няма подходящо момче.. След няколко дена отивам на море и ще имам възможности и т.н.,но в момента наистина съм самотна,а искам свястно момче.. Какво да правя да търся ли,да чакам ли ? ;s
1. Нещата сами се случват, без да се интересуват от това, дали ти си самотна, или не си.
2. Не си мисли, че като отидеш на море, ще намериш някой сериозен. Точно обратното - най-много, да се изчаластриш с някакъв кретен и това ще ти е.
3. Какво имаш предвид под сериозен?
4. От къде си?))
facebook.com/mrrrrrrr
имам впредвид сериозно момче,да се интересува само от мен.. От София съм![]()
Как така само от теб?
Това, което искаш, е и много, и малко.
Зависи от теб и това, дали даваш всичко от себе си за човека до себе си.
Ако един мъж получава това, което му е необходимо, повярвай ми, той няма да гледа настрани.
Не си избирай гъзари с мерцедеси и т.н. - това не е нещото, което търсиш.
Контактувай с ерудирани и амбициозни хора - това е нещото, което търсиш.
Не оставяй скрити мисли зад себе си, защото никой няма да ти ги прочете.
Бъди искрена.
Ще получиш това, което дадеш от себе си, наистина.
На колко години си?
facebook.com/mrrrrrrr
еми само от мене,да съм единственото момиче за него..
На 16 съм.
Прочети последният ми пост към теб.
Успех![]()
facebook.com/mrrrrrrr
Надявам се, че нямаш впредвид, да е обсебен от теб. Имам един познат, дето е обсебен от гаджето си, грозна гледка е. Обезличил се е до неузнаваемост и е станал, абе без коментар.
Има предвид това, че иска да й е верен и да не гледа встрани.
facebook.com/mrrrrrrr
далече съм от мисълта да е обсебен,не искам това.. Нямам против да има приятелки,да си излиза,не бих го ограничавала.. Не искам да е обсебен..
Всеки търси някой истински, сериозен и подходящ.. проблема е че няма такива![]()
The world in my head is so much better, than the real one.. ;]
Може би имаш предвид момче което да има здрава ценностна система да е добре възпитано и да те цени и уважава преди всичко с всичките ти кусури и да бъде с теб до края на света момче с консервативен и развит мироглед,момче на място само ще дойде тогава когато най малко очакваш но имай предвид че такива хора са малко останали.Принципно всяко почти момче ще бъде с теб за да задоволи ниските си потребности или просто като едно алтернативно занимание но въпроса е че трябва да се оставиш на времето то ще те заведе при него
Аз съм Бранник
и мойто сърце принадлежи на царя на българите и на моя народ обречен съм да бъда страж на Родината, борец за нейния живот и да я браня всякога и от всеки, който пречи на нейния възход!
Заклех се!
яко филми. Те стойностните хора ей-така се лепят за някви безлични ,понеже. Ако даваш ще получиш. Само с искане определено не става.
То няма как да стане: днес да искаш - утре да го получиш. Имай търпение. Все ще намериш подходящия за тебе. И не - има такива,просто рядко се срещат.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами набележи си някой, създай си впечатления от поведението му и ако са положителни му дай шанс за изява. Само с гледане и чакане не става.
А морето едва ли е правилното място за нещо сериозно, макар че си има и изключения.
Успех!
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
ъхъ ..Първоначално написано от MerincetYy
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Яко хейтвате, затова и ги пропускате
![]()
Не търси, но и не чакай.
Ако "търсиш", ще гледаш на всяко момче, с което се запознаваш, като на потенциален приятел. Отчаяно е и те със сигурност ще го усетят, което определено не би ти спечелило точки.
Ако пък просто си седиш и нищо не правиш, вероятността принцът на бял кон да ти падне от небето е минимална. Излизай повече, запознавай се с нови хора.., но не превръщай намирането на подходящ във фикс идея.
![]()
вярно е, че нямаПървоначално написано от MerincetYy
![]()
awerw♥
Ех...миличка,това все едно аз съм го писала!Просто може би трябва да почакаме.Понякога и аз много се отчайвам,самотна съм,макар,че изобщо не ми либсва внимание от страна на момчетата...Както казваш ти,те не ме привличат и не мога да срещна подходящия!Понякога човек трябва да почака,но колко...??![]()
![]()
![]()
има,имаПървоначално написано от MerincetYy
![]()
Когато най-малко очакваш се случват най-хубавите неща![]()
С времето ще го намериш![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Миличка,ако ще чакаш тоя дето ти се вписва идеално в представите,ше си умреш сама и девственаПочти никога човек,не се влюбва в този в когото е очаквал.
Брях,брях
Не разчитай много , че ще го намериш на морето.![]()
Усмихвайте се ! : )))
~