- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто искам подходящ.
амии идея нямам, ноо простоо наистинааа съм самотнаа.. излизамм сии запознавам сее простооо няма подходящ..Първоначално написано от elizabethg
![]()
Ако спреш да искаш и да търсиш може и да стане.
Ако си намалиш критериите .. /дори да ги смъкнеш до нищо - ще бъде много по-добре за теб/.
Много мразя ограничени хора. Просто в момента който най-малко очакваш, този който най-малко очакваш ще дойде сам при теб .. с малката намеса на съдбата. Спри да очакваш и се отдай на течението, то само ще те отведе където трябва. Прекарвай си лятото. И без човек до теб може да си щастлива, обичана, и да си прекарваш супер лято. Не си замайвай главата за такива неща.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Чакаш.
Ако до 38-та ти годишнина не се появи, започни да търсиш, иначе ще изтървеш влака...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
а самотата как да си я лекувам сладурчета ? ..с некви никви ?![]()
[/img]
Излезте от филма моля ви се... това, че вие движите с някви умствено ограничени индивиди с фикс идея да съберат, колкото се може повече бройки не е основание да си мислите, че свестните момчета, който са готови да ви държат за ръчичка цял ден и да се разхождат с вас, са изчезнали...Първоначално написано от sapphire5
то и аз си търся сериозна приятелка ама съм грозен![]()
ако искаш да удариш джакпота, можеш да ми пишеш на лично..![]()
REGGAE BOOM <3
ясно.. търсиш някой като мен ама...уви аз съм от пловдив
грозен,грозен колко да си грозен ?Първоначално написано от Bender