.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Тема: Момчета..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от MerincetYy
    Тва в тоя форум всички сте ебаси и гадовете.. няма една тема, която да не оплюете.Поне не ме оставяте да скучая, като ви чета тъпите коментари..
    Поне не ни оставяй да скучаем като ти четем тъпите теми
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Глупаво е да казваш, че всички са еднакви, защото вероятно не са. Сега, тва, че всички ТВОИ са били еднакви е друг въпрос.
    Едно ще ти кажа - наспи се добре, недей да плачеш, горе главата и да не ти пука

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Айде стига сте слагали мъжете или жените под общ знаменател,само щото 1-2 представители на пола са ви прецакали. Зимай са стягай.
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на peace95
    мен пък много ме кефят момчетата и не забравяй , че винаги има друг избор - например и жените може да ти харесат
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не всички

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Аз пък си имам едно момченце, което не е "като всички останали". Даже няколко такива приятели си имам. Като се замисля май са повече от няколко даже. Зависи и как ги подбираш, нали знаеш?
    +10000 !!!

Тва че ти си попаднала на някви к*рвари не означава, че всички момчета са такива. Както има и момичета к*рви, така има и момчета от същия вид. Но така и има съвсем нормални, "добрички" момчета и момичета, на които наистина може да разчиташ.
    А ся разбери, че всичко е индивидуално и си е до човек. И спри да слагаш под общ знаменател.
    Ама като гледам май тва ти е навик: "Всички момчета са еднакви!!", "ВСИЧКИ в тоя форум сте гадове!!"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Done
    Това, че някой ти е напълнил фурната и те е зарязал, не значи че всички сме такива.

P.S: айде лека и много поздрави по село
    По беглите впечатления, които можах да събера, май и аз бих направил същото, а по принцип не съм такъв човек.

Само дето бих го направил по-качествено.

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Това, че някой ти е напълнил фурната и те е зарязал, не значи че всички сме такива.

P.S: айде лека и много поздрави по село
    По беглите впечатления, които можах да събера, май и аз бих направил същото, а по принцип не съм такъв човек.

Само дето бих го направил по-качествено.
    щом се е стигнало до тема, бих казал че относително добре се е справил пича...

P.S : видя ли кво става кат дърпаш пуделите за опашката...

Не мога да разбера,защо всички се правите,че не виждате реалността..или просто живеете в един собствен свят!Аз не казвам,че жените са идеални..мн зависи от човека.Но я се замислете колко често сте чували за разбито мъжко сърце и за женско..Мисля че това е доста показателно..!Аз не казвам че имам мн голям опит..но съм ходила както с момчета на моята възраст така и с по-големи...И НА КРАЯ КАКВО..ВС СА ЕДНАКВИ..държат се с теб добре и те търсят докато си им изгодна...
    The world in my head is so much better, than the real one.. ;]

Голям фен Аватара на Done
    Не си ли се замисляла, че може ти да не ставаш, щом ТЕБ сменяват толкова често ?!

НЕ познаваш всички,за да ги сложиш под общ знаменател ; )
    ВСЕКИ е различен ; )
    Love you as much as you love me .. so if you hate me, it works out perfectly.

Не си ли се замисляла, че може ти да не ставаш, щом ТЕБ сменяват толкова често ?!
    Наистина, замисляла ли си се?

С теб може да е така, аз пък съм била както и с момчета на моята възраст така и с по-големи, както и с по-малки от мен даже, и винаги съм имала дълги, хармонични връзки.
    Изключение прави само бившият ми, който се водеше един женкар, който не знаеше какво иска. Не че ми е изневерявал или нещо, в началото всичко си беше наред, но после имахме проблеми и се разделихме, няма да обяснявам и да спамя.
    Въпроса е, че всеки в живота си попада на такива екземпляри. Ето, и аз съм го преживявала, но да съм тръгнала да казвам, че всички момчета са такива?
    В момента с приятеля ми сме заедно от много време и връзката ни за мен е идеална. Минали сме през много за да сме заедно и мога да ти кажа, че съм убедена, че той никога не би ме зарязал без основателна причина.
    Кво слагаш под общ знаменател, да не би да познаваш всички момчета на света? Аз познавам достатъчно, за да ти кажа, че всички са различни, то си е до човек. Тва че ти си попаднала на такива не е наш проблем.

Не мога само едно да разбера като не е ваш проблема защо пишите.. аз не съм карала никой да ми пише коментар..а като не е ВАШ проблема и като не ви интересува просто не пишете.. Жалкото е ,че сте толкова заблудени..идеални мъже и връзки ..е нямало,няма и няма да има... Сигурно звуча гадно,но го приемете колкото по-рано толкова по-добре
    The world in my head is so much better, than the real one.. ;]

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ами по принцип нито една от темите тука не е НАШ проблем.

И не мисля да приемам нещо, с което не съм съгласна. Явно нямаш какво да предложиш.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Не са
    Всеки го разбира по различно време,независимо дали момчето е просто приятел или"гадже" или там каквото е..
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Хора стига с тия знаменатели бе .. разберете, че НЯМА как да познавате всички хора следователно - няма как да заключвате такива обобщения за тях!!
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Тва че ти си попаднала на някви к*рвари не означава, че всички момчета са такива. Както има и момичета к*рви, така има и момчета от същия вид. Но така и има съвсем нормални, "добрички" момчета и момичета, на които наистина може да разчиташ.
    А ся разбери, че всичко е индивидуално и си е до човек. И спри да слагаш под общ знаменател.

Много точно казано
    Сега ще ти кажа и аз нещо.
    Не знам на колко си години но разсъждаваш като малко детенце. Как така всички момчета са еднакви? Първо, не е възможно всеки от един пол да е същия, само защото са от един пол. То си звучи смешно.
    Все едно аз и ти да сме еднакви, защото и двете да сме момичета. Всеки човек си разсъждава различно , не го ли разбираш, както казаха преди мене, то си е до човек! Живееш в някакъв филм момиченце заблудената си ТИ не ние! Ако е писано на всяко момче да заебава момичетата, тогава как си родена ти? Как има майки и бащи, как хората се женят или имат връзки с години? Ще ти прозвучи банално но - нарича се любов, тя крепи връзките момиченце и може би ти никога не си я изпитвала защото не си попадала на точните хора. Или пък точно обратното, както Done каза, може би тва всичко е защото ТИ не си достатъчно добра и за тва всички те заебават теб ! Яко си се филмирала ,живей си живота и спри да стигаш до грешни изводии ;]
    Cya

А<3<3<3 И<3 С<3 Н<3
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ако видя още една тема "Всички момичета/момчета са еднакви",съвсем сериозно ще помисля дали да не си заблъскам главата в ръба на бюрото...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

:)

не всички сме еднакви просто не си попаднала на точният човек

Град
    Варна
    И НА КРАЯ КАКВО..ВС СА ЕДНАКВИ..държат се с теб добре и те търсят докато си им изгодна...
    Абе да, всъщност, права си, всички сме еднакви.

Като се замисля, може да си ми и изгодна.

Давай направо да завъртим нещо? Така и така знаеш, че все някога ще се стигне дотам.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Жалкото е,че главно неусъзнати момичета пускат теми как всички сме прасета,хиени,гадове,курва и,пишлигари,недорасли и к'во ли още не....Ще запозная с 1 факт,който чух от един близък приятел (жена явно на доста по високо интелектуално ниво от тебе).Докато търсиш перфектния ще си седиш сама.Перфектен съществува обаче за всеки човек строго индивидуално.Например:Ти харесваш висок,рус,сини очи,рошава коса и тем подобни (само пример).Стигаш до характер:Харесваш мили,усмихнати момчета,които биха направили всичко за да си щаслива.ДА АМА НЕ!Отсяваш качествата,които наистина харесваш и са силно изразени за сметка на качествата които липсват или са слабо изразени.Например ше си фанеш рус с кафеви очи и емо бритон Характер ше е тъпичък и не много внимателен,но все пак ше му пука много за тебе.И земи се окроти.Стига си скачала срещу всички щот явно или нямаш никакъв опит или имаш прекалено голям с връ3ките а.к.а врътките за 2-3 дни.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не мога само едно да разбера като не е ваш проблема защо пишите.. аз не съм карала никой да ми пише коментар..а като не е ВАШ проблема и като не ви интересува просто не пишете.. Жалкото е ,че сте толкова заблудени..идеални мъже и връзки ..е нямало,няма и няма да има... Сигурно звуча гадно,но го приемете колкото по-рано толкова по-добре
    Мчи кой ти иска идеална връзка? То би било тъпо да няма разни дребни недостатъци. Никой не е идеален. Аз обичам неговите недостатъци.

Какви прекрасни момчета има. Но патките като тебе не ги забелязват заради повърхностните си критерии ала цалгицка, водчица и колко общо е на*бал. Шанс ти. Като си отвориш очите, ще ги видиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Както Priceless каза, по принцип никоя от темите не са НАШ проблем. A aко не искаш коментари защо публикуваш тема?
    Иначе не ме разбра. Не съм казала че има идеални мъже и идеални връзки. Имах предвид, че моята връзка за мен е идеална, такава каквато е, по-добро от това аз не искам, защото се чувствам щастлива с приятеля ми и съм повече от сигурна, че чувствата му са взаимни. Това, че ти не можеш да намериш човек, който да те цени изобщо не променя нещата за другите момичета, които имат свестни приятели.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Както Priceless каза, по принцип никоя от темите не са НАШ проблем. A aко не искаш коментари защо публикуваш тема?
    Иначе не ме разбра. Не съм казала че има идеални мъже и идеални връзки. Имах предвид, че моята връзка за мен е идеална, такава каквато е, по-добро от това аз не искам, защото се чувствам щастлива с приятеля ми и съм повече от сигурна, че чувствата му са взаимни. Това, че ти не можеш да намериш човек, който да те цени изобщо не променя нещата за другите момичета, които имат свестни приятели.
    Същото

Момиченце не си ми отговорила Исках да ти чуя отговора на въпроса ми Как си родена като всички мъже заебават жените? Ами баща ти и майка ти връзка само за секс ли са имали? А баба ти и дядо ти? И те ли? И прабабите ти ли? Хах
    Не знам какво точно имаш предвид под това че те заебават,че те заебават просто ей така или че те заебават след като те наебат?
    Щото маце за да те заебат мое си има причина. Мое да си няква досадна или прекалено ревнива а като те гледам кви глупости пишеш то е очевАдно. . .Се тая имам предвид че причината най-вероятно е в теб не в тях
    А ако е тва че първо те ебат а после те режат, ми начи са за едното ебане с тебе а ти не го осъзнаваш, ти да не мислиш че всички са такива кат тея? веднага ше ти дам още един пример ако си мислиш че ВСИЧКИ момчета търсят само секс
    Моят приятел е с мен от 2 години и тъй като аз не бях доразвита въпреки че съм на 17 не ми идваше цикъла (по принцип) той не знаеше това в началото а и не е искал да правим секс поне 1 година и половина от връзката ни..след това му го споделих това. той заряза ли ме? не. още сме заедно въпреки че още мое да е опасно да правим секс.
    И имам приятели (момчета) които имат връзки по 1-2 години с гаджетата си и още не са правили секс с тях..
    Имам и приятели които вече са правили секс с гаджетата си и то на 1вия месец или седмица, ма още са заедно , пак с години
    САМО ДАВАМ ПРИМЕР... а наистина няма значение кога правиш секс с гаджето си...просто (ако тва имаше предвид де) ти попадаш на някви използвачи...не значи че вс са такива
    ае със здраве

А<3<3<3 И<3 С<3 Н<3
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending

Голям фен
    ОООО, айде стига с тия работи "момчетата са еднакви" "момичетата са еднакви" ДОБРЕ ! Както има жени курви, така има и мъже боклуци . На въпросите "Защо всички мъже са еднакви?" и "Защо всички жени са курви" ? и учените не могат да отговорят, така че не слагай всички под общ знаменател
    Хора много , Човеци малко !

Повече от фен
    Това, че не си срещнала подходящия не значи, че всички са еднакви
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си