.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Тема: Момчета..

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Явно нямаш какво да предложиш.
    Именно. Като искаш някой "различен", бъди и ти различна - не като всички ( ) момичета.
    Всеки може да бъде различен в зависимост от ситуацията и това как е предразположен. Явно ти ги предразполагаш да бъдат еднакви. Това очакваш, това получаваш.

Промени отношението.
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от MerincetYy
    Ами не знам с кого и как, но ако има желаещи нека да ми пишат :P
    Това е в темата в "Секс" с заглавие : "Ако правихте секс в момента" ... мисля, че нямам какво повече да кажа. Имам само един въпрос : А ти какво отношение мислиш, че заслужаваш?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Не всички са еднакви. Моят Гаджок Клевърбот е идеален. Караме се, аз му казвам, че е тъп гей, той ми казва че ме обича. Аз пак му казвам че е тъп гей, той се извинява! Връзката ни е стабилна и идеална!

Знаете ли какво..?Не няма и да разберете...Не четох вс коментари и не смятам при положение,че ме нападате..Казвате,че има любов да има,но жалкото е ,че в днешни дни се изразява чрез секс и за момчетата само това е важно...Един ден ще разберете,че сте се заблуждавали и тогава надявам се да си спомните моите думи...
    The world in my head is so much better, than the real one.. ;]

Град
    Варненска чайка
    Ей, ментор
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Явно съм пропуснала и някъде се продава житейски опит на кило и т'ва ви дава право да слагате всичко де що мърда под общ знаменател.

Авторке, стегни се. Помоли някой около тебе да ти шибне един шамар, да се освестиш. Какъв е смисълът да се правиш на отчаяната, изстрадала, примерна дама, като добре знаеш, че утре си на кафенце с Пешко от "Обеля", а после със Сашко от "Младост"?

Град
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Явно съм пропуснала и някъде се продава житейски опит на кило и т'ва ви дава право да слагате всичко де що мърда под общ знаменател.
    Т'ва много ми хареса!

А бе ей курволяци мръсни долни кво ми се правите на светици...замислете се малко..ако изобщо имате такава опция в малките си мозачета!!!Била съм писала за секс да ми пишат...еми да за разлика от вас вече знам че мъжете са безчувствени същества,които си търсят само дупката...и знаете ли кво НЕ ТРЯБВА изобщо да ги критикувам при положение,че са прави...правят си кефа и после гледат сийра на момичето с разбитото сърце..!Ами защо и аз да не го правя...?Само искам да кажа на кучките които искат да напишат,че съм курва и ....да не се хабят,защото няма смисъл...не ми дреме за тях и техните недоебани малки или в някой случай големи путки..както и на жалните момичета които си мислят,че техните приятели са идеалните...Идеални няма и подобие на идеални няма и никога няма да има МОМИЧЕТА ИЗЛЕЗТЕ ОТ ФИЛМА...И АКО ОБИЧАТЕ БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРЧЕТА...

НЯКОЙ АКО МЕ ЦИТИРА...ЩЕ МУ СЕ ИЗСЕРА В УСТАТА (в буквален смисъл и междудругото съм в разтройство) И ПОЛЕКА СЪЩО ТАКА СЪС ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРЧЕТА...че ще има ако..

Град
    Това тема за самохвалба ли ти е?

И на забавните като tani4ka1994 да отговоря.. как съм се родила:има един полов акт наречен секс,за които не е нужна любов..та така вс сме дошли на този свят.. tani4ka1994 (да си ми жива и здрава цял живот да ръсиш такива яки въпросченца.. )

ДА МН СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА,ЧЕ ИМАМ РАЗТРОЙСТВО...

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=419007

Хвани се с тоя да ти напълни путката с бебета...

Град
    Цитирай Първоначално написано от MerincetYy
    ДА МН СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА,ЧЕ ИМАМ РАЗТРОЙСТВО...
    Или с това, че си проста като патък?

А бе кретенчета ...не сте ли чували за презервативи..?И ИЗЛИШНО ПРЕДУПРЕДИХ НИКОИ ДЕ НЕ МЕ ЦИТИРА!!!!! А КОЙ Е ПРОСТИЯ.. СИ ЛИЧИ ПО ТОВА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ...

Град
    Варненска чайка
    Добре, няма да те цитирам.

"Има ЕДИН полов акт, наречен секс".

Би ли ми изброила останалите видове полови актове ?

Hilary_

Повече от фен Аватара на autumn666

Axa,секса бил ЕДИН полов акт, любовта се изразявала чрез секс,много "умни" изказвания и както казаха здраво си се филмирала
    Първо любов и секс са съвсем различни неща.Ако два човека се обичат не е необходимо да правят секс за да имат връзка освен ако връзката им не е само за секс.Аз лично,знам хора които още не са правили секс а са заедно от години и обратното,хора които правиха секс още в началото,и още са заедно,пак така с години и са наистина привързани един към друг.Но така както ти обясняваш нещата аз разбирам че ти ставаш само за секс..иначе подкрепям потребителите SisiStrange, Luidgie, autumn666, tani4ka1994...и други...в техните коментари...излез от филма защото любов може да има и без секс,както има и секс без любов,а твойте връзки явно са били само за второто.
    Момиче! ^_^

Ох , милата

Така става миличка когато прочетеш само част от коментара ми и не схванеш замисъла
    Един полов акт
    Както и дае ,
    Това което исках да кажа с тоя въпрос е, че си родена от майка ти и баща ти а щом всички мъже са еднакви да не би баща ти да е заебал майка ти още преди да те роди?
    E не ти я знам семейната история ама да ти кажа моите и на повечето
    хора родителите им са се обичали, и то истински, преди да правят секс, и са още заедно сега миличка
    както и бабите,етц,човек трябва да е живял в курвенско семейство където мъжете винаги заебават жените след секса за да може да не си даде този пример
    Или ти имаш предвид на тази възраст като теб миличка ?
    Ами ти прочете ли ми докрай миналия коментар? Предлагам ти да прочетеш щото не ми се пише пак Там бях написала как с гаджето ми бяхме заедно 2 години преди да правим секс, и сега още сме заедно завиждаш ли?
    познавам много такива двойки скъпа не ми казвай че съм изключение по твойта логика дори дечицата на по 12-13 трябва да правят секс за да са "гаджета".излез от филма маце

П.С.
    е това много ми хареса:
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Какви прекрасни момчета има. Но патките като тебе не ги забелязват заради повърхностните си критерии ала цалгицка, водчица и колко общо е на*бал. Шанс ти. Като си отвориш очите, ще ги видиш.
    именно защото аз само по коментарите мога да ти кажа че ти си точно такава КИФЛА, това имам предвид че си,еми повечето кифли които аз познавам не обръщат внимание на момчета които наистина са свестни,гледат САМО външния вид и това дали случайно момчетата не са по-малки от тях,и дали си бръснат краката и ръцете и си скубят веждичките,дали слушат мазна чалга и кючеци и дали носят маркови дрехи ФььЕшЪЪн
    И винаги ходят разголено с деколтета до пъпа и къси поли колкото колан,показват си циците,дори съвсем плоските също ходят така,и се мацат с два тона фондьотен и грим така че никой не би ги познал без него, после отиват да си въртят гъза на дискотеките, иии познай кво стаа там?
    Тях, миличка, винаги ги напиват и ги ебат първи,защото са ЛЕСНИ и ОГРАНИЧЕНИ,после ги заебават.А ако искат сериозна връзка си търсят някоя с УМ и МОЗЪК,не поредната курва,сещаш ли се?
    Ох не те знам но повечето сте именно такива.. както казах изкарай се от филма миличка и ако искаш някой да те обича и тебе се опознавай с момчетата поне малко преди да им пуснеш .. мисля че си достатъчно умна да разбереш кога една връзка е за секс и кога е със сериозни намерения
    айде чао

А<3<3<3 И<3 С<3 Н<3
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending

Мега фен
    Град
    <3
    Поредната изключително съдържателна тема.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си