Говори с него (за предпочитане да не е по скайп) и му кажи, че държиш на него, но ти е неприятно да флиртува с други. Дай му ясно да разбере, че ако не престане ще прекратиш всякакви отношения с него. Разбирам те, като казваш, че знаеш какво е и не искаш да го нараняваш, но да се самозалъгваш, че нещата могат да се оправят и да оставаш с него пак не е вариант. Мисля, че е по-добр да се разделиш с него сега, а не когато започне да ти говори за по-сериозна връзка. Ако се стигне до там и той найстина започне да те обича, ще бъде много по-наранен, когато го оставиш, отколкото сега, когато връзката ви не е толкова сериозна /до колкото разбрах/. Все пак ако продължи да ти прави сцени, защо просто не започнеш и ти като него? Знам, че е детинско, но явно и той е с малко лапешки акъл.Флиртувай и ти с други. Пиши си коментари из фейсбук, ала бала. Но не го прави прекалено явно. Просто леко да го подразниш. Кой знае, може и да престане. Ако не, както ти казаха, кажи му, че имаш връзка с някой от бригадата.
![]()
П.С. Няма как да се разделиш с него, без поне малко да го нараниш. Личи си, че за него това ще бъде един вид провал. Може да прави всичко това, за да те кара да ревнуваш и просто да иска да си погъделичка егото. За да е по-малко болезнено му кажи в очите: Късаме! Не мога вече така. Хората заслужават втори шанс, но само веднъж. Аз ти дадох и повече. Нашето не е връзка, когато само аз правя компромиси. Този път каквото и да кажеш, няма да промениш нищо.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????