Я какво съвпадение.Първоначално написано от DontSpeak
Способността да се поставиш на мястото на другият. Хубаво качество, но както съм казвал понякога и бреме.И аз го имам и знам какво е.И мисъл за веригите така да го нареча.Да, не го промениш за сметка на друга, защото може друга да промени друг за твоя сметка или веригата да се върне отново при теб.Понякога се чудя дали това да се замисляш толкова е толкова добра идея или просто трябва да живееш без да се замисляш много за да си щастлив.Но такива сме какво да се прави.
А съвет:
Ако искаш да се разделите вдействителност трябва да се опиташ да игнорираш другата гледна точка, за която се сещаш.Трябва да си решителна и да успееш да се убедиш сама себе си че не би ти било много готино ако предишното момче в което си била влюбена и за което си плакала е продължавало да ходи с теб просто от едно голямо съжаление,защото и той някога е бил така.Трябва да игнорираш някакси емоционалността си и поне пред него да успееш да игнорираш молбите и сълзите му пък когато си сама всичко е позволено.Пълен игнор.Не му давай никакви надежди и никога не се размеквай пред него.Ако го накараш да те намрази може и да е още по-добре.Да, той може и да си го върне на следващата, а някога при някой ти може да си следващата, но трябва да изтриеш този факт от съзнанието си и някога при подобна ситуация само че от противоположната страна колкото и да го обичаш да си спомниш че е гадно да те съжаляват.
Иначе и аз спадам в категорията ти 20+ и не обичам да се правя на това, което не съм.Мисля си че и тук има хора, който наскоро се убедиха в това.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!