.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Гинеколог

Гинеколог

Въпроса ми е като девствено момиче отиде на гинеколог какво и правят Смисъл карат ли я да се съблича и т.н.
    П.С Моля без безсмислени коментари просто питам

Guest
    зависи за какво отиваш

Ми когато отидох за първи път на гинеколог, бях девствена и отидох, защото ми беше наложително - бяло течение, сърбежи и се оказаха в последствие гъбички. Та като си споделих болката и мъката обясних, че ми е за първи път и лекарката ми посочи параванчето, каза ми да се съблека от кръста надолу, после на тая специалната кушетка (не й знам името точно) и ми взе секрет за микробиологично. Нито ме болеше, нито нищо, само чувството беше леко неприятно - все пак ме пипа някаква непозната там с разни студени инструменти и ми беше притеснено ама аз съм си притеснителна
    Та ако отиваш с някакви оплаквания, така би трябвало да протече прегледа. Иначе ако просто отиваш за един вид консултация, не би трябвало да те събличат, а просто един дълъг и задушевен разговор
    Дано да съм била полезна
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

ЗДРАВЕЙТЕ...ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЕЩО....ДЕТЕТО МИ Е НА 13години, И ЕДНАТА МУ СРАМНА УСТНА Е ЛЕКО НАБЪБНАЛА И Е ПО ГОЛЯМА ОТ ДРУГАТА,.....ВСЕКИ МИ КАЗВА,ЧЕ Е НОРМАЛНО,НО ИСКАХ ДА ПОПИТАМ И ВАС МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ МНЕНИЕТО СИ ,... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от prettywoman1
    ЗДРАВЕЙТЕ...ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЕЩО....ДЕТЕТО МИ Е НА 13години, И ЕДНАТА МУ СРАМНА УСТНА Е ЛЕКО НАБЪБНАЛА И Е ПО ГОЛЯМА ОТ ДРУГАТА,.....ВСЕКИ МИ КАЗВА,ЧЕ Е НОРМАЛНО,НО ИСКАХ ДА ПОПИТАМ И ВАС МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ МНЕНИЕТО СИ ,... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
    Това си е генетично заложено и е съвсем нормално.Не е проблем.

МНОГО БЛАГОДАРЯ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си