- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо все на мен ?!
Трябваше да ми дойде на 24ти ...закъснява ми 3 дни . Нямам никакви съмнения за бременност , направила съм 2 теста.Като се замисля ,че на 29ти заминавам за море и като си познавам късмета сигурно точно тогава ше дойде ... Некви идеи или съвети![]()
Като ти дойде цикъла пий витамин Ц и се разхождай повечко и ще ти свърши за 3-4 дена![]()
И на мен миналата година ми дойде баш на морето , но не ми е силен и нямаше проблем, дори забелязах , че като съм във водата някак си точно тогава не ми тече и си бях с превръзка без крилца на банския-ако и на теб ти е така си вземи бански с долнище боксерка.Иначе тампоните са вариант![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
А тестовете кога ги направи ? Нали знаеш,че се правят след 14 дена от рисковия полов акт ?
Та,посъветвай се с гинеколог. Иначе няма какво да правиш. Можеш да използваш тампон.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1.Минали са повече от 14 дни
2.Беше след закъснението , така че изклювам бременност като вариант.
Не съм се притеснила или нещо такова просто се дразня ,че ше ми се преебе морето.Иначе мерси за отговорите.Ако искате слагайте ключ.
Ами ако на 24-25 се беше нахакала с канела /промишлени количества/ можеше да ти дойде и сега да си последни дни. Ако си за малко на море, започни "дрогиране" с витамин С , за да ти закъснее още малко. И все пак има тампони.
![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Аз препоръчвам да не се тъпчеш с химии..тампони за морето,и това е..
Believe in yourself.