- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Болежки ;д
От извесно време се появиха болки в ръцете и краката.Не са нещо сериозно но все пак са неприятни.Едното място е(мястото което съм омазал с червено точно на свивката.Получава се като изпъна ръката.И болката почнах да я усещам силно в събота когато правих
Другата болка е в краката.Когато тичам 5 км и дори с нормалното темпо което си тичам почвам да усещам една болка сякаш в самата кост ето тук
И последното е когато правя лицеви левия лакът сякаш нещо прещраква.Когато съм в най-ниското положение (брадата да ми опира земята) и вдигам го усещам.Не е болезнено,но е изнервящо и при дълга серия лицеви ме побърква немога да си направя бройките.Днес ми направи впечатление,че като правих лицеви със широко разположени ръце не ми прештраква толква обаче като легнах със събрани ръце (тип каро) и направо ме побъркваше. Извинявам се за нескопосания начин на обяснение,но нещо неска съм супер отнесен.Ако може да ми кажете какво да направя за да поразминат (особено свивката на ръката ) ще съм много благодарен.Аз мисля,че е от претоварване,но може да има някакъв друг проблем.Попринцип 5 км тичам всеки ден и само тогава се появява болката(при други упражнения например клек я няма).За свивката дали дъмбелите или от висенето в събота на лоста (не бях в софия и само собствено тегло тренирах,но тая тренировка продължи 4 часа не знам как мина толква бързо времето и това няма значение.Общо взето сериите на лоста бяха 20тина и на успоредката толкова.Лицеви правих около 8 серии.И вече с дъмбелите като почнах не усещах в началото нищо,но на последното упражнение почнаха адските болки.Мерси за отделеното внимание и съжалявам за объркания пост.