.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: I can't go on...

I can't go on...

На някой случвало ли му се е да даде всичко от себе си, да направи невъзможното, за да сбъдне мечтите си и накрая пак да се окаже, че всичко е било напразно. И ако е така какво ви помогна да намерите сили да продължите напред?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ми бия си една чикия и съм си наред
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Ако желая нещо силно, няма начин да не стане.
    Ако не стане, значи не го желая.
    Няма как да е напразно, защото всички положителни действия са полезни.
    Значи не, не ми се е случвало.
    Иначе това, което би ми дало сили би било вярата и увереността ми в себе си
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Ти сам/сама го наричаш невъзможно и после се очудваш, че е било напразно. Намирам си нова цел и продължавам напред.

Просто правиш невъзможното! Няма нищо сложно! Защото няма невъзможни неща!
    Im back...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Vivid
    Имаше една басня, включваща лисица и грозде, която малко ми напомня на това.

Ще стане! А пък ако не стане...няма да стане, ама поне ще знам, че само съм мислел, че го искам, ама че съм прост.

LOGIC FTW

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ + 1

мен ме дразни най-много лицемерието в цялата работа - кварталния чикибоец, тройкаджия с тъп вкус за музика е хванал вселената за ташаците, но лапето от нигерия дето можеш да му използваш ребрата за ксилофон ще си пукне от глад на 5 годинки ПОНЕЖЕ НЕ Е ЖЕЛАЕЛО ХРАНА ДОСТАТЪЧНО МНОГО

сигурно и хората с деформиращи болести не искат да се излекуват нали?

еееххх чикибойци, коравосърдечни сте. па и не само това но и сте главомеки
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Re: I can't go on...

Цитирай Първоначално написано от BohemianLikeYou
    На някой случвало ли му се е да даде всичко от себе си, да направи невъзможното, за да сбъдне мечтите си и накрая пак да се окаже, че всичко е било напразно. И ако е така какво ви помогна да намерите сили да продължите напред?
    Православието е една възможност да намериш сили за да се справяш с трудностите. Ако досега не си кръстен/а, можеш да го направиш. Също може да посещаваш църковните служби неделни и пранични дни, да четеш молитви и т.н. Сигурен съм, че Православието е помогнало да много хора в трудни моменти.

Всично обаче трябва да е по твоя воля. Ако имаш време и досега не си чел/а Новия Завет, може и това да направиш като за начало. Така може да усетиш дали това, което четеш, е истинно и е добро. Довери се на вътрешното си усещане.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Vivid
    Няма как да е напразно, защото всички положителни действия са полезни.
    Значи не, не ми се е случвало.
    Иначе това, което би ми дало сили би било вярата и увереността ми в себе си
    Оф, да, да, да, големи клишета и пълни глупости.

Re: I can't go on...

Цитирай Първоначално написано от ken
    Цитирай Първоначално написано от BohemianLikeYou
    Православието е една възможност да намериш сили за да се справяш с трудностите. Ако досега не си кръстен/а, можеш да го направиш. Също може да посещаваш църковните служби неделни и пранични дни, да четеш молитви и т.н. Сигурен съм, че Православието е помогнало да много хора в трудни моменти.

Всично обаче трябва да е по твоя воля. Ако имаш време и досега не си чел/а Новия Завет, може и това да направиш като за начало. Така може да усетиш дали това, което четеш, е истинно и е добро. Довери се на вътрешното си усещане.
    Ако не си кръстена....не прави тази грешка! Но ако искаш иди да се посмееш на неделните служби...
    Православието е поробило маса народ! Може да прочетеш Библията...за да видиш какво средство се използва за манипулация...
    А вътрешното ти усещане ще крищи - Бягай надалеч от религиозни изротици...
    Im back...

^

Ти атеист ли си?

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    ^

Ти атеист ли си?
    Аз съм пратеник на бога...второто пришествие....Джийзъс втори(тоест офицялния познат на масата)!
    Im back...

питах сериозно

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    а така , тва е решението

Ами случвало ми се е да правя всичко ама абсолютно всичко , на което съм способна и да не стане това, което искам Или може би не съм била достатъчноо упорита и не съм направила нещо, което е могло да се направи... Не знам

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    питах сериозно
    Ами атеисче съм си!
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от talche
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    а така , тва е решението

Ами случвало ми се е да правя всичко ама абсолютно всичко , на което съм способна и да не стане това, което искам Или може би не съм била достатъчноо упорита и не съм направила нещо, което е могло да се направи... Не знам
    Или не си правила всичко възможно...или си си викала, че няма да стане...или не си била постоянна/упорита...
    Второто е основен проблем за почти всичко!
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си