.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Просто въпрос.

На 14 съм и триенирам на лостове от няколко дена ;д.Днес си премерих бицепса- 29см. Добрe ли е за моята възраст?

anonymous546178
    Guest
    Да, много си здрав..

Благодаря

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Бодибълдър ли ше ставаш?Огромен си брато.Аз викам да спираш,че за твоята възраст си доста атрактивен предполагам.Също предполагам ядеш всичко.Продължавай така и наблягай на кутийте с биКСвити.2-3 кутии на ден увеличават бицепса за няколко дена с до 3-4 см(понякой път ако изядеш 4 пакета чипс се забелязва разтеж на всички мускули до 30 минути след изяждането на последния пакет).Обаче ако нямаш плочки си никой.Особено ако ръката ти е 40 и нямаш плочки тогава си ебати смешника.За твойте години и акъл е най-важно плочките.Ако може и ръка 25-26 си машинален.Момичетата не ти се кефат ако нямаш плочки.Но ако имаш дори Азис би те забелязал ако не и оправил.!Ако имаш плочки иди във фитнеса да ги смаеш онея идиоти дето спазват режими и блъскат до спукване за да имат нещо друго освен 8 павета.Те са никой пред твоята МОЩ АПОЛОНЕ.Не ми благодари просто много ме кефи огромната ти ръка.

@musicinmyveins ти каза каква машина си няма какво да допълним

Фен
    Град
    София
    Машина си,браво.

Цитирай Първоначално написано от Waterpolo1997
    @musicinmyveins ти каза каква машина си няма какво да допълним
    Аз съм най-добрия.БЕ АМА КАК ДА НАПРАВЯ ПЛОЧКИ??!?!?!! ПИЧОВЕ ПОМОГНЕТЕ ИСКАМ ПЛОЧКИ МОМИЧЕТАТА НЕ МЕ ИСКАТ ТАКЪВ БЕЗПЛОЧКОВ.Гледам да не си показвам ръката шот ми е 22 да не зема да сдухам някой.А в залата как ги комплексирам с якото си тялоооооо.Даже видях 1 път Колман и ме пита как да напраи бицепс кат моя.Ама шшшш недей да казваш на никой!!!!

Стига сте го ебавали, човека, има 0,001% шанс да не иска само плочки и пилешка ръка.

Относно въпроса ти - ние пък откъде да знаем бе пич?!
    1. Ръста е важен на тея години
    2. Теглото също е важно...

На теб ако ти харесва, добре. Ако те притеснява, че е много, не е спокойно

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    БЕЗПЛОЧКОВ
    хубав термин

към автора : мерки се измерват след 6 месеца стаж, и така на всеки 6 месеца

мое лично мнение е че си хамстер .... но вероятно на твоите години съм бил същия!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Тежа 57кг., висок съм 166см. и да имам плочки.

Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Бодибълдър ли ше ставаш?Огромен си брато.Аз викам да спираш,че за твоята възраст си доста атрактивен предполагам.Също предполагам ядеш всичко.Продължавай така и наблягай на кутийте с биКСвити.2-3 кутии на ден увеличават бицепса за няколко дена с до 3-4 см(понякой път ако изядеш 4 пакета чипс се забелязва разтеж на всички мускули до 30 минути след изяждането на последния пакет).Обаче ако нямаш плочки си никой.Особено ако ръката ти е 40 и нямаш плочки тогава си ебати смешника...

Това шега ли трябва да е?

Цитирай Първоначално написано от itkof
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Бодибълдър ли ше ставаш?Огромен си брато.Аз викам да спираш,че за твоята възраст си доста атрактивен предполагам.Също предполагам ядеш всичко.Продължавай така и наблягай на кутийте с биКСвити.2-3 кутии на ден увеличават бицепса за няколко дена с до 3-4 см(понякой път ако изядеш 4 пакета чипс се забелязва разтеж на всички мускули до 30 минути след изяждането на последния пакет).Обаче ако нямаш плочки си никой.Особено ако ръката ти е 40 и нямаш плочки тогава си ебати смешника...

Това шега ли трябва да е?
    Не бе.Пробвай това хранене.То всъшност ти сигурно си на него и затова имаш плочки.Виж са човек.Щом имаш плочки си доста силен.Попринцип хората с плочки са доста корави типове .Не си за тоя форум.Мисля да поговориш с някой професионалист да те вкара в сферата на бодибилдинга.Огромни ръце,плочки сигурно имаш поне първия ред и вече от тука можеш да запишеш футбол или да си пуснеш емо бритон.Ше си ебати фешъна вярвай ми

Град
    София
    За 57 кила е добре.Аз съм на 15 и ми е 33,но съм 70 кила
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си