- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам..
+Първоначално написано от theeye770
![]()
![]()
![]()
awerw♥
![]()
![]()
От колко време ходите ...... ?
На fake ми миреше нещо ^^
Усмихвайте се ! : )))
~
добре вие като не се целувате и не правите секс как така сте гаджета? кажи му другия път че искаш да излезете само двамата не с приятели и го целуни ти покажи малко инициатива или ако те толко срам просто се доближи до него той ще го направи, а за секса изчакай малко като още не си го целувала за какъв секс говорим
От 2 дни ли ходите, че дори сами не сте излизали...да не би да викаш на целувката предсексуално състояние?пък щом от гаджето ти те е срам, защо си с него
я вземи порасни малко и тогава ги мисли другите работи
![]()
вдигни си блузата и би следвало да схване деликатния намек
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Стига де, не й се нахвърляйте така на момичето![]()
На мен ми е малко странно как така сте гаджета и момчето още не ти се е натискало за секс... ама няма пък да казваш, че искаш той да направи първата крачка и вместо тука да пишеш по форумите, поговори с клетото момчеколкото и да те е срам скоро ще ти мине
![]()
Покани го у вас да гледате филм! Той ако не се сети.....
Нееее ама ти вижадала ли си го някога ? Поне на снимка ?
Вие не сте се целували, ходите от 2 дена ? Е той за 2 дена е искал да се ебете 10 пъти ли ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ужасссссс... простотията ходи по хората, при някои и по 2 пъти![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?