- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Най-страшното откритие
От известно време забелязвам че ноктите на ръцете ми растат по бързо от ноктите на краката. Това нормално ли е? Благодаря ви предварително.![]()
![]()
![]()
ubi4am wa si4kitiiii<3<3<3 meri vili i si4ki dr <3<3
Откри топлата вода.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пиши на БАН![]()
![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
По принцип ноктите на краката растат около 4 пъти по-бавно от тези на ръцете.![]()
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
P.S.: Или е това, или не схващам иронията..
"Най-страшното откритие"![]()
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
По-смешно от това, че половината хора, които пишат в темите и, неразбират, че са пълен ташак, е само това че модераторите не ги заключват и не са я баннали досега![]()
За какво да я банвам? И защо само нея? Маса мнения изтрих само с емотинки.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
OMFG!Това не е нормално!!!Казвам ти НЕ Е!ТИ СИ МУТАНТ!Или някакъв от бъдещето.Не.....Вече започнах да треперя от страх....Ами сега!Какво ще правя!Ноктите на ръцете ми растат повече от тези на краката!!!![]()
![]()
![]()