- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- на 14 съм и съм плоска
Ауу, трагедия - няма да приличаш на фолкпевица с млекоцентрали. Освен ако не си сложиш силикон, де, но за него доста парички трябват.
![]()
Като някой те хареса, няма да те върне заради скромния ти бюст. Вярвай ми.
Споко, само на 14 си. Нормално е да са ти малки. До 18-20 ще растат.Първоначално написано от Smileygirl97
И не се сдухвай от негативни коментари. В сп. Космо пише че най-често срещаната чашка е Б75 което е малък бюст - така че chillout.
И още нещо - имам позната направо плоска, мисля, че дори не е за А (на 18 години) и не й пука. Не гърдите са най-важното.
Разбира се, не казвам, че твоите няма да пораснат, но ти тепърва се развиваш - дори цикъла ти е отскоро. Чил.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Имам много плоски приятелки,които допреди 3години/били са на 13демек/са нямали почти никакви гърди.Сега все още са плоски но гърдите им са се оформили по-добре
Така че,почакай до 16годшна възраст,а за тези които ти се подиграват...е,поне знаеш кои НЕ са ти истински приятели
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Аз съм почти на 18 и имам една приятелка колкото мен и е плоска като маса.. носи един от най-малките сутиени в магазина и не й пука ИЗОБЩО! Имала е доста повече гаджета от мен, въпреки, че носех сутиени колкото нейните, когато бях на 12.Има си време за всичко!
![]()
А къде си виждала надарена плувкиняПървоначално написано от givemereasontolive
при тях има развити намера и мускулести гърди...
![]()
Има много време да ти пораснат. Аз не мога да кажа, че съм била плоска, но до скоро ми бяха много малки, а в последните месеци доста пораснаха(само те, не съм напълняла) и дори майка ми забеляза. А съм почти на 20, така че чакай.
аз пък съм на 14 и не съм плоска
ще пораснат и на теб :P
Още е рано да се притесняваш, а ако проблема остане има и специални процедури за увеличаване на бюст без операция. Не е като силикона, но са евтини и безвредни.
Абе имаш време! Те първа започваш да се развиваш..някои момичета се развиват по-бързо, а други по-бавноНяма нужда от излишни притеснения.
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Не се тревожи всеки има недостатъци, ПЪК ВИЕ СПРЕТЕ ДА Я НАПАДАТЕ това че сте по големи от нея с 2-3 години не значи че трябва да и се навивате.. защото на нейните години и вие за това сте мислили
Колкото до теб спорт , хранителни добавки и най - вече когато си вкъщи или няма никой при теб не носи сутиен той само притиска гърдите ти ..
![]()
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..
Спокойно бе мацка.. малка си.. защо се тормозиш толкова? Насочи вниманието си към нещо друго.. те ще си растат явно малко по-бавно от на другите, но ще си порастнат..няма да останеш без![]()