.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Ауу, трагедия - няма да приличаш на фолкпевица с млекоцентрали. Освен ако не си сложиш силикон, де, но за него доста парички трябват.

Като някой те хареса, няма да те върне заради скромния ти бюст. Вярвай ми.

Re: на 14 съм и съм плоска

Цитирай Първоначално написано от Smileygirl97
    Еми проблемам ми е че съм почти на 14 и имам бюст найстина малък, дори бюстиетата са ми големи и затова нося подплънки,нормално ли е?
    имам цикал от 9 месеца първия месец почнаха да ми растат малко и след това спряха кажете ми какво да правя

Преместена
    ShtrudeL
    Споко, само на 14 си. Нормално е да са ти малки. До 18-20 ще растат.
    И не се сдухвай от негативни коментари. В сп. Космо пише че най-често срещаната чашка е Б75 което е малък бюст - така че chillout.
    И още нещо - имам позната направо плоска, мисля, че дори не е за А (на 18 години) и не й пука. Не гърдите са най-важното.

Разбира се, не казвам, че твоите няма да пораснат, но ти тепърва се развиваш - дори цикъла ти е отскоро. Чил.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Важното e дупето да е добре

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Имам много плоски приятелки,които допреди 3години/били са на 13демек /са нямали почти никакви гърди.Сега все още са плоски но гърдите им са се оформили по-добре Така че,почакай до 16годшна възраст,а за тези които ти се подиграват...е,поне знаеш кои НЕ са ти истински приятели

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Аз съм почти на 18 и имам една приятелка колкото мен и е плоска като маса.. носи един от най-малките сутиени в магазина и не й пука ИЗОБЩО! Имала е доста повече гаджета от мен, въпреки, че носех сутиени колкото нейните, когато бях на 12. Има си време за всичко!

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    Плуването много помага в случая!Но не разбирам защо се напрягаш за глупости,на 14 си има ехее още колко да се развиваш! : )
    А къде си виждала надарена плувкиня при тях има развити намера и мускулести гърди...

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Има много време да ти пораснат. Аз не мога да кажа, че съм била плоска, но до скоро ми бяха много малки, а в последните месеци доста пораснаха(само те, не съм напълняла) и дори майка ми забеляза. А съм почти на 20, така че чакай.

Guest
    аз пък съм на 14 и не съм плоска
    ще пораснат и на теб :P

Повече от фен
    Още е рано да се притесняваш, а ако проблема остане има и специални процедури за увеличаване на бюст без операция. Не е като силикона, но са евтини и безвредни.

Абе имаш време! Те първа започваш да се развиваш..някои момичета се развиват по-бързо, а други по-бавно Няма нужда от излишни притеснения.
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    божеее не ...

Град
    най - доbре сама
    Не се тревожи всеки има недостатъци, ПЪК ВИЕ СПРЕТЕ ДА Я НАПАДАТЕ това че сте по големи от нея с 2-3 години не значи че трябва да и се навивате .. защото на нейните години и вие за това сте мислили Колкото до теб спорт , хранителни добавки и най - вече когато си вкъщи или няма никой при теб не носи сутиен той само притиска гърдите ти ..
    никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..
    не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
    И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Спокойно бе мацка.. малка си.. защо се тормозиш толкова? Насочи вниманието си към нещо друго.. те ще си растат явно малко по-бавно от на другите, но ще си порастнат..няма да останеш без

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    аз пък съм на 14 и не съм плоска
    ще пораснат и на теб :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си