.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

KAKBO ДА ПРАВЯ

Здравейте! Момиче на 14 съм.Ще ви разкажа една история и се надявам да получа компетентно мнения.На скоро - преди около месец се запознах с едно момче (аз си седях на една пейка в парка и той дойде), приятелката ми го познаваше от квъртала и.Бях изумена колко мил беше, до сега никой не се бе държал тъка.Докато бях там потдочух да казва на приятеите си "Колко е сладка..., харесва ми" . След този ден, не спирах да мисля за него, започнахме да се виждаме често, взе ми номера, чувахме се.Преди време разбрах, за някакви неща, но не ми стана ясно.Бях сигурна, че не ги е казал и се оказах, че съм права.Той отиде на селото си за една седмица, а през това време се чухме няколко пъти.Една вечер ми звъня 01,47, на следващата тоест вчера ми е звънял в 00.07- това за мен са много късни часове, в който аз вече съм в леглото, също така вчера получих и няколко смс "спиш ли миличка" след няколко минути 'Липсваш ми" Вчера когато излязох отново с приятелката си, но и с още други го видях отново на същото място, беше с приятеите си, с всичките съм в добри отношения само, че както си седях на пейката, дойдоха 2ма от приятелите му и започнаха да се заяждат, а аз и мойте приятели , нищо не сме и направили, хубаво те не ми пречеха, просто защото не им обръщах внимание, но той седеше от страни без да се доближи до мен, а да ми каже поне "Здравей", камо ли да да ме защити...само това не рзбрах, защо пед мен казва, че му липсвам и всякакви такива, а пред приятелите си дори не ме забелязва...Много съм му сърдита, кажете акво да правя

Голям фен Аватара на Done
    До една определена възраст, симпатията на момче към момиче се смята за слабост. Не е искал да му се подиграват "приятелите му" после.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен твоя мачо е влюбен и загубен само на думи (и смс-и). Попринцип момчетата се държат различно пред приятелите си, но ако толкова те харесваше - щеше да те защити.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мда.. просто не мога да го разбера, защо когато се запознахме, каза пред всичко колко ме харесвал, а сега е отдръпнат.. Благодаря

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Done
    До една определена възраст, симпатията на момче към момиче се смята за слабост. Не е искал да му се подиграват "приятелите му" после.
    Това +1

И бтв ,тия СМС-и - Трудно ми е да си представя на какво е бил ,когато ги е писал

е, тия обаждания късно са за да види колко е голям и колко до късно е останал на пейката ....
    едно време така звъняхме от дискотеките пияни да будиме приятели

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с него. С цупене нищо няма да постигнеш,нали знаеш ?
    Разбери каква е била причината да се държи така и да те отбягва,и после сама реши какво да правиш ? И дали въобще има смисъл да се занимаваш с него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ами , прави сте, аз мисля, че псотепенно щте се разбере защо се държи така, но и ако днес е така ..:х

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Ако и днес е така го извикай настрани от приятелите му и го попитай на какво се дължи това му държание. Какво се е променило и т.н. Мисля, че знаеш какво точно искаш да разбереш, така че питай него. Ако пак се държи студено и по време на разговора ви не се занимавай с него и тва е.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    а той на колко години е?
    +вижте се само двамата и виж как ще се държи.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Момиче, на 14 години си, а не знаеш как се пише ЩЕ ?!

По темата: В днешно време така се държат повечето момчета, за да не се подиграват после приятелите му. Поговори с него насаме, няма друг начин.

НЕ ЗНАМ ОТГОВОРА НА ТОЗИ ВЪПРОС СЪЖЕЛЕВАМ

Град
    Цитирай Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
    НЕ ЗНАМ ОТГОВОРА НА ТОЗИ ВЪПРОС СЪЖЕЛЕВАМ
    Като не знаеш отговора НЕ ПИШИ!

Я НЕ СЕ ЗАКАЧАЙ С МЕН КОКОШКЕ

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    А ти отговаряла ли си на някой от смс-ите? Защото е възможно да ти се сърди или да се чувства засрамен от това, че ти е написал такива лигочи, а ти не си отговорила. Иначе съм съгласна, доста момчета ги е страх да не се изложат пред приятелите си.

хахаахахахахахахахахаахах ха УЖАСНИЦААА

Град
    Хахахаха, милата тя си мисли, че ще ме обиди, като ме нарече кокошка.

Повече от фен Аватара на peace95
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Аре спрете с тия простоти! Вече е дразнещо! Момичето иска съвет, вие с расни кокошки и ужасници се занимавате. И забога тва розовото нема ли кой да го направи по спокойно?!

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Can't handle the pinkness.............

Ама ти честно ли,няма ли да се спреш вече?

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    личното ми мнение без да чета коментарите на другите е ,че момчето е добро и мило както казваш но просто компанията му е от идиоти и смешници и просто ако започне да се държи добре с тебе пред тея малумните незнаеш за ква простотия става на въпрос и колко подигравки ще отнесе заради тва че е внимателен и мил ... аз попринцип съм така но приятелите ми като им кажеш разбират от дума явно твоя фр. не е сред хора който заслужават да им обърнеш внимание .... не уважават другите ,не уважават себе си ... поговори с момчето и ще видиш че е така както ти казвам ;]

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Първо, вземи и прочети някой-друг двайсет килограмов том, за да се научиш да пишеш! А по темата... възможно е да е помислил, че го отбягваш, ако не си му отговорила на обажданията, и просто да се е отдръпнал от теб. Във всички случаи е добре да поговориш с него, да излезете някъде и да разбереш дали е безразличен към теб, или не.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    ти май нещо не си добре,а ?
    awerw

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    А ти отговаряла ли си на някой от смс-ите? Защото е възможно да ти се сърди или да се чувства засрамен от това, че ти е написал такива лигочи, а ти не си отговорила. Иначе съм съгласна, доста момчета ги е страх да не се изложат пред приятелите си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си