jjj
На колко си години?
ПП. Отпусни се максимално; дълга любовна игра; лубрикант.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Кажи му да не те ръчка в ГЪ3А, а в правилната дупка!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първо-отпусни се.
Второ-достатъчно ли си овлажнена като ти го вкарва?По-възможност трябва да си доста и може би няма да те боли толкова.
На 16 и половина съм. ии като го вкарва се стягам от болката немога много да се отпуснаПървоначално написано от SisiStrange
Първоначално написано от ubuntureload
№1 Коментар![]()
Първоначално написано от Me4encety
![]()
awerw♥
Отпусни се. Не се притеснявай. Недей да мислиш за нищо друго. Просто се отдай на момента с него. Както те посъветваха: по-дълга любовна игра. !!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вече си се наплашила. Сега всеки път, когато понечи да прави нещо или да вкара пръст ти ще се свиваш и ще те боли, защото с такава мисъл ще си започнала..
Стегни се, всички сме минали през това, няма начин да си чак толкова тясна, явно приятелят ти нещо не ги върши нещата както трябва. Поговорете.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от Me4encety
Ти не можеш да пишеш, а акъли за секс ще даваш![]()
Еми не му мисли, отпусни се. Вземете си лубрикант. И да дава много внимателно. И не мисли, че ще те боли. Мозъка е много коварно нещо.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Както виждаш си редактирах мнението.Тя просто е копирала това с правописната грешка.По грешка съм натиснала "у" вместо "ю",защото пиша така на английски.Да се обърка човек ще го изядешПървоначално написано от terrore
Така като гледам и ти не си дала кой знае какви съвети.
![]()
Предпочитам да замълча отколкото да кажа някоя глупост или да повторя мнението на някой друг за 1896 пътПървоначално написано от Me4encety
![]()