... адски много,въпреки прекалената му ревност,въпреки това,че понякога наистина ме задушава,въпреки всичко.. Просто ми писна от всичките тези скандали,всеки ден.. вечните спорове,но знам,че той е човека за мен,винаги съм искала такова момче до себе си и го намерих.. както се казва "принца на бял кон" с няколко дефекти,все пак не всеки е перфектен.Всичко започна преди година,на едно събиране,още когато влязох вътре (където се бяха събрали) погледа ми сякаш сам се насочи към него.. към тази невероятна усмивка и този сладък и невинен детски поглед,макар и вече на мъж.. Цяла вечер не можех да отделя очи от него,но уви,по това време той беше с една моя много добра приятелка и знаех,че няма как да се получи.. Но стана така,че се зароди нещо между нас по много интересен начин,а тръпката беше такава,каквато не съм изпитвала до сега с който и да било.. И ето ни вече 9 месеца (официално заедно,неофициално преди това 2) ,ту се караме,ту се обичаме.. Много пъти сме стигали до крайности,дори сме се били Съжелявам за всичките пъти в които съм го наранила,за всичките пъти,в които съм го накарала да плаче,дори и днес В КАФЕТО И надявам се и той съжелява от своя страна за грешките си.Въпреки всичко той си остава "идеалното момче" от моя гледна точка! Толкова мил,толкова добър,дори бих казала послушен.. хихи не съм очаквала някога някой така да се грижи за мен и да ме обсибва с толкова любов.. а да не говорим,че той самия си представя бъдещето с мен.. толкова се радвамм,че го имам.. Който иска да ме съди,просто исках да си излея душата и просто днешния ден беше изпълнен с толкова проблеми между нас.. които ме карат всеки следващ път да осъзнавам,че ТОЙ е човека и че по добър няма да намеря Благодаря на тези,които го прочетоха..