- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го...
... адски много,въпреки прекалената му ревност,въпреки това,че понякога наистина ме задушава,въпреки всичко.. Просто ми писна от всичките тези скандали,всеки ден.. вечните спорове,но знам,че той е човека за мен,винаги съм искала такова момче до себе си и го намерих.. както се казва "принца на бял кон" с няколко дефекти,все пак не всеки е перфектен.Всичко започна преди година,на едно събиране,още когато влязох вътре (където се бяха събрали) погледа ми сякаш сам се насочи към него.. към тази невероятна усмивка и този сладък и невинен детски поглед,макар и вече на мъж.. Цяла вечер не можех да отделя очи от него,но уви,по това време той беше с една моя много добра приятелка и знаех,че няма как да се получи.. Но стана така,че се зароди нещо между нас по много интересен начин,а тръпката беше такава,каквато не съм изпитвала до сега с който и да било.. И ето ни вече 9 месеца (официално заедно,неофициално преди това 2) ,ту се караме,ту се обичаме.. Много пъти сме стигали до крайности,дори сме се билиСъжелявам за всичките пъти в които съм го наранила,за всичките пъти,в които съм го накарала да плаче,дори и днес В КАФЕТО
И надявам се и той съжелява от своя страна за грешките си.Въпреки всичко той си остава "идеалното момче" от моя гледна точка! Толкова мил,толкова добър,дори бих казала послушен.. хихи
не съм очаквала някога някой така да се грижи за мен и да ме обсибва с толкова любов.. а да не говорим,че той самия си представя бъдещето с мен.. толкова се радвамм,че го имам.. Който иска да ме съди,просто исках да си излея душата и просто днешния ден беше изпълнен с толкова проблеми между нас.. които ме карат всеки следващ път да осъзнавам,че ТОЙ е човека и че по добър няма да намеря
Благодаря на тези,които го прочетоха..
![]()
Е то не може без караници от време на време. Иначе къде би отишъл сексът за сдобряване?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Разкажи какво се случи. Може да ти олекне още повече.
П.С. - много се радвам на такива влюбени хора, които осъзнават, че са родени един за друг![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
И аз и азПървоначално написано от sexytty
![]()
Ей , това е любов !![]()
![]()
Мога да добавя само "Успех" и дано с времето спрете с караниците (макар че без това не може никоя връзка)Първоначално написано от iiordanova
Не вярвайте на мъжки сълзи.. или поне не винаги..
Иначе прекрасна връзка, задръж я, а каквито проблеми има те ще се наредят с времето : )
Проблемите са си нормални. Един вид това е вид тест,колко се обичате ! Супер много ви се радвам. За съжаление,аз все още не съм изпитала подобно нещо.
П.С - Мнооого любов ви желая.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Благодаря на всички за положителните отговори![]()
Някой по нагоре беше попитал за какво е плакал.. ами често се е случвало той да плаче,аз съм плакала.. много ни е емоционална връзката.. а днес се случи така,че се скарахме в едно кафе и аз му наговорих неща, които не мислех и съжелявам, а той ги прие малко на вътре и както го беше подкарал на едни бири там,така се получи.. абе гадно беше,добре че нещата се наредиха![]()
Много приятно ми става когато разбера за двама души, които толкова много се обичат. А за караниците рано или късно ще спрат. Един много важен за мен човек /приятел/ ми каза, след поредната ни караница "Нали знаеш? Колкото повече се карат двама души, толкова повече се обичат." И наистина е вярно. /при нас само като приятели/ Следващи път когато се скарате и той се засегне, седни /застани/ до него, погледни го в очите и му го кажи. Гарантирам ти, че ще му стане адски приятно.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Все едно четох за моята връзка.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тая ревност е индикатор за бъдещи мъки :Д
REGGAE BOOM <3
Страхотна история.
Дано и аз да имам твоя късмет някога.![]()
От личен опит знам, че любовта въпреки-всичко-което-не-е е много, мноооогомногомного по-силна от любовта заради-всичко-което-е. Прекрасно е, че сте достатъчно силни на тази възраст да сте толкова отговорни и сериозни в една толкова трудна връзка. Но трудностите правят любовта ви по-силна, нали?
Много се радвам на такива хора! Обичайте се!!! Ама много се обичайте!
Не обичам мъже, които плачат. Аз не плача, пък той ще си позволява такива екстри. Ай, сиктир.
*С'я турям една мазна лига на цигарата си, за да гори по-дълго*
Определено..веднъж появи ли се, връзката е почти обречена.Първоначално написано от antifashionshit
Кай чесно . . колко е малък светът ?
И всеки път, когато тя се усмихва на друг в кафето, той ще реве..Първоначално написано от MysteryOfMan
![]()
![]()
Давам им още няколко седмици, макс няколко месеца. И след това ще четем тема "Обичах го, но се разделихме.."Първоначално написано от LambOfGod
Кай чесно . . колко е малък светът ?
^А малко след това тема " Не сме заедно, но иска само секс от мене"![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Щом съм писала всички тези неща с "въпреки" отпред,значи не са от голямо значение във връзката ни и се справяме в границите на нормалното с тях.Нито пък той е ревал,щото съм се усмихнала на друг.Благодаря на тези които прочетоха темата ми и ме разбраха,а за последните отговори бих казала - не сте ми в положението да ми давате време на връзката,нито пък мисля да се разделяме,живеем си заедно,справяме се с пречките и така.. пожелавам ви и на вас да имате такъв човек до себе си някой ден,тогава ще видите какво еПървоначално написано от MysteryOfMan
![]()