.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Кажи му:аз те обичам но ти не ме
    претежаваш. Просто ме задушаваш. пък и момчета колко щеш

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    ^А малко след това тема " Не сме заедно, но иска само секс от мене"
    а след това спах с него, но сега не ме иска

нее, според мен ще има друга подредба.
    REGGAE BOOM <3

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Все едно четох за моята връзка.
    Толкова добре те разбирам... Аз също се радвам, че го срещнах и че имам такъв човек до себе си, въпреки всичките проблеми. Заслужават си дори караниците ...всичко си заслужава щом е за нас. Желая ви много щастие Щом сте заедно и се обичате така, ще го откриете.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Любов да има
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Re: Обичам го...

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    ...обичаме.. Много пъти сме стигали до крайности,дори сме се били Съжелявам за всичките пъти в които съм го наранила,за всичките пъти,в които съм го накарала да плаче,дори и днес В КАФЕТО
    Били сте се? Найс .
    Всеки може да ти дрънка измислени клишета, той е човекааа, колкото и да се караме, един път му избих носа, но той миличкия съжалява, че беше сгрешил, толкова си го обичкам
    в гей афери нашия май оплел си са

MysteryOfMan
    толкоз

meh
    BOY от СофиЯ

ОБИЧАМ xCut0utMyTearsx !!! <333

Цитирай Първоначално написано от Adda
    Не вярвайте на мъжки сълзи.. или поне не винаги..
    Иначе прекрасна връзка, задръж я, а каквито проблеми има те ще се наредят с времето : )
    Каква е тая тъпотия за мъжките сълзи?! Ти у ред ли си? Мъжете толкова рядко си позволяваме да плачем, че не си пропиляваме редките изблици за двуличия и за постигане на скрити цели... Ай, моля ти се, не говори глупости!!!
    ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
    http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info

Просто съумей да намериш баланса във връзката ви. Тези караници изглеждат нелепи после ви изглеждат така сякаш връзката ви става още по-силна след тях, но от опит ти казвам, че това е прекалено много драма! Позволите ли във връзката ви да плачете не обществени места, просто..
    Магията е до момент, караниците не са важни, но просто по някое време капва една малка капка, която прелива чашата и всичко рухва..
    Хубаво е, че толкова се обичате и аз съм изживяла същото, но мисля, че драмата покрай вас е по-често срещана от нормалните моменти.
    Изключително много внимавай.

П.С - Личен опит, страшно горчив при това. Драматичните, силни връзки приключват с още повече драма

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си