.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Първият път ..

Преди да започна иска да кажа: ЗНАМ че има други такива теми , но реших да пусна моя.

И така ..
    Реших тази седмица да го направя с моя приятел за 1'ви път.
    Но се чудя как да му го кажа.
    Искам също така да знам как да действам като дойде в нас.

' Ако има значение и двамата сме на 16 ,, и на него ще му е за 1'ви път.

И предварително благодаря на всички които ще кажат смислени мнения! :P .. (и се надявам да не ми заключат темата! )

Повече от фен Аватара на peace95
    Ами целуни го.Една дълга целувка.Може да седнеш в него.Възможно най - близо да си , натискайте се .. Почни да го събличаш или себе си почни и той ще се досети и ще помогне да се възбудиш , ти също започни да го галиш и така .. И после бавно и полека я карайте с много целувки и докосвания , може и френска да си правите .. !
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    Ами целуни го.Една дълга целувка.Може да седнеш в него.Възможно най - близо да си , натискайте се .. Почни да го събличаш или себе си почни и той ще се досети и ще помогне да се възбудиш , ти също започни да го галиш и така .. И после бавно и полека я карайте с много целувки и докосвания , може и френска да си правите .. !
    Съгласна съм. Би трябвало да ти разбере намека.
    Спокойно и не забравяйте презерватива. ;dd
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аман, решила да си пусне нейна тема..
    Аз пък реших вече да не си протривам буквите на клавиатурата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Ами може направо да му кажеш, че искаш да пробвате без намеци... дали е съгласен? Пък после предполагам ти е ясно какво ще следва и какво се прави. Наблегнете на любовната игра, осигурете си място и достатъчно време... не бързайте! Презерватива е задължителен. Ами какво друго да ти кажа успех и дано мине всичко добре и да ти хареса :P
    In a mad world , only the mad are sane...

Еми той иска да му кажа предварително (като излезем или по скайп) ,, за да вземе предпазни мерки ,, защото ако дойде без тяяях .. ;дд '' а мен точно от това ме е срам да му кажа.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Не е кой знае какъв срам да вземеш ти презервативите Препоръчвам ти Durex, по мой наблюдения са най-добрите Ако те е срам да ги вземеш от аптека, когато пазаруваш в някой голям супермаркет като Пикадили, Била, ЦБА и тн. просто вземи от касата и една кутийка презервативи ( само за размера и на идея си нямам какъв да вземеш, пробвай със 54 например, мисля, че тези са средните по размер, размера го пише отзад на кутийката, но е с дребен шрифт ).
    Иначе като намек, че го искаш ( да правите секс ) може просто да започнеш да го обарваш по пениса ( през дрехите като за начало ), той сам ще се досети какво искаш, а и това ще му помогне да се възбуди, както и на теб. Успех

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Значи няма да те е срам да му награбиш атрибута ама те е срам да му кажеш.... какъв секс си тръгнала да правиш? В една връзка не би трябвало да има подобни притеснения стегни се няма от какво да те е срам!
    In a mad world , only the mad are sane...

Ами натискай му се, започни да го събличаш и тн. той все ще се усети. Пък и ти като имаш опит няма да е толкова трудно, ти води парада, остави го да те следва. Успех
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си