- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Неразбрана
Win.Първоначално написано от Colouring
Шоколадке,мисля,че ти е времето да излезнеш от темата,глупостта ти няма край.Замълчи си и поне си излез с достойнството.
Жалък трол.
Има я кофата за тази работа,нали знаеш?Там отивай да си спамиш.Не тук.
Те НЕ биха ме разбрали, знам, че точно затова се наричат приятели, но ако им споделя, ще кажат че само се филмирам. Оф, наистина ми писна, чувствам се като оплакващо се, самосъжеляващо се същество . .Първоначално написано от fenkaaa
Днес на вечеря, понеже майка ми пак е в една от нейните "не спирам да крещя" периоди, реших да завържа разговор и казах "Сиренето е много хубаво..На коя марка каза, че е ?"
Никаква реакция. Все едно не съществувам. Вместно даже да ми каже "Айде яж, а недей да говориш" тя каза "Виктор, яж от всичко" (имам брат) .. Добре, казах си, явно още е ядосана, ще пробвам по-късно.
Гледаше някакъв филм, актьора наистина ми се стори познат, казах й "Абе, мамо, кой беше тоя актьор, познат ми е." НИКВА РЕАКЦИЯ. Много се ядосах и направо отлетях на горния етаж. През живота ми досега не съм имала никаква подкрепа от тях, постоянно ми се натяква, че не ставам за нищо, а когато вдигна скандал, че ми е неприятно да ми говорят така , майка ми казва "Ние така те стимулираме." WTF ?!
Не ги понасям вече, уж са ми най-близките хора, а никога не съм ги чувствала такива. Затова и казах, че .. не ги обичам. Не съм някакво чудовище, просто не обичам никого ! Ще се повторя, но досега не съм почувствала любовта, затова не мога и да твърдя, че ги обичам. Няма да ползвам заучени фрази "Обичам ги естествено, нали са ми родители.."
И да, колкото и УЖАСНО да звучи, аз не мога да отида ей така и да кажа на баща ми, или майка ми "Обичам те." ДА, не мога, защото ще че чувствам супер глупаво, защото казвам нещо, което НЕ Е вярно.
За мен си си съвсем нормална. Да ти кажа познавам и други, които също наистина не обичат родителите си по редица причини(които наистина са верни не измислици за да приличат на гъзари). Има и такива които не обичат само единия.Така че, споко всеки си има своите причини, не се депресирай (и не мисли за самоубийства) \/
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Супер зле си..То момичето няма да оживее като те види, ама какво да се прави ;ss.Първоначално написано от LoveChocolate
“Never sneak up on a vampire.”
мисля че е от пубертета защото аз не излзиам от тези депресивни ситуаци. Аз съм кръгъл песимист и такъв мисля да остана. Просто харесвам да съм в депресия. Не ми отива да съм весела. Хаха надявам се да е от пубертета ;д