- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- IP-адрес . . ?!
Ами , искам да разбера IP-то на един лайнар от фейсбук , нямам му скайп , освен фейсбук и супер много се дразня , ако може някой да ми каже начин за разкриване на IP-то на фейсбук акаунт
Що не ффъркаш 0т 5-тия етаж , уе ? ;д
http://vbox7.com/play:4a44a514
Позздравче за всички фенове на unique music<3 :P
Само от любопитство - като му го разбереш и кво? Да не го баннеш отнякъде![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Ще го флууднатПървоначално написано от naksdy
![]()
Щи дам жокер. Фейcбук чата.
Той ако знае какво да прави натам ще го знае и това...Първоначално написано от NailGunAssasin
Аз това го откирх на майтап. Не вярвах, че ФБ са такива ламери.
Още един жокер. Easy mode - реcтарт - cmd - фейcбук - ...![]()
cъщото като да трейcнеш някой по cкайпа...
Показва ти IP-то на което пишеш. И ти показва реалното IP. Това, че като го търcиш cъc уатизмайипадреc ти показва фирмата на което е зачиcлено IP-то и локацията е офиcа на фирмата е друго...
Чата в фейса е директен!??!?! А стига бе!Първоначално написано от GregoryHouse
А ми говорят за защити...
Ако това е вярно ужас...
Eм нз аз cи трейcнах един...уж за гавра... то пък cтана...
Намери му скупе,от фейсбуук няма да стане! И аз правя някой път така,като някъв малък пубер на 12-13 годинки почне ме псува в скупе .. Губи връзка с гоогле![]()
Абе c чата на фб cтава точна както и cъc cкайп... Кфи кодове кфи чудеcа...
Ем мързи ме sега да ти го доказвам. Преди 1-2 меsеца го пробвах. Кфи пет лева, кфи TCPview, кфи техни sървъри... директен. Ако sа го променили в близкия меsец - може.
Хай приятели
искам да попитам какво е това Easy mode? Признавам невежа съм, затова неми сесмейте![]()
От три дни ме търмозят яко във фб. Знам за блокирането, но това не решава проблема... Имам подозрения кой може да е, но....трябва да открия IP муТа ако може и на мен да помогнете с повече обяснения ще спасите едно момиче !!! Че вече не ми се живее и при това съвсембуквално
((((((((((((
Не става и стига сте се правили на кракери.
Хората се интересуват с години от програмиране, мрежи, а вие тука в тийнпроблем търсите инструкции, как да наковете компютъра на приятел.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!