- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- IP-адрес . . ?!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ами , искам да разбера IP-то на един лайнар от фейсбук , нямам му скайп , освен фейсбук и супер много се дразня , ако може някой да ми каже начин за разкриване на IP-то на фейсбук акаунт
Що не ффъркаш 0т 5-тия етаж , уе ? ;д
http://vbox7.com/play:4a44a514
Позздравче за всички фенове на unique music<3 :P
Само от любопитство - като му го разбереш и кво? Да не го баннеш отнякъде
Женско съм! Пикая клекнала...

Ще го флууднатПървоначално написано от naksdy

Щи дам жокер. Фейcбук чата.

Той ако знае какво да прави натам ще го знае и това...Първоначално написано от NailGunAssasin
Аз това го откирх на майтап. Не вярвах, че ФБ са такива ламери.
Още един жокер. Easy mode - реcтарт - cmd - фейcбук - ...
cъщото като да трейcнеш някой по cкайпа...
Показва ти IP-то на което пишеш. И ти показва реалното IP. Това, че като го търcиш cъc уатизмайипадреc ти показва фирмата на което е зачиcлено IP-то и локацията е офиcа на фирмата е друго...

Чата в фейса е директен!??!?! А стига бе!Първоначално написано от GregoryHouse
А ми говорят за защити...
Ако това е вярно ужас...
Eм нз аз cи трейcнах един...уж за гавра... то пък cтана...

Намери му скупе,от фейсбуук няма да стане! И аз правя някой път така,като някъв малък пубер на 12-13 годинки почне ме псува в скупе .. Губи връзка с гоогле
Абе c чата на фб cтава точна както и cъc cкайп... Кфи кодове кфи чудеcа...
Ем мързи ме sега да ти го доказвам. Преди 1-2 меsеца го пробвах. Кфи пет лева, кфи TCPview, кфи техни sървъри... директен. Ако sа го променили в близкия меsец - може.
Хай приятели
искам да попитам какво е това Easy mode? Признавам невежа съм, затова неми сесмейте
От три дни ме търмозят яко във фб. Знам за блокирането, но това не решава проблема... Имам подозрения кой може да е, но....трябва да открия IP муТа ако може и на мен да помогнете с повече обяснения ще спасите едно момиче !!! Че вече не ми се живее и при това съвсембуквално
((((((((((((
Не става и стига сте се правили на кракери.
Хората се интересуват с години от програмиране, мрежи, а вие тука в тийнпроблем търсите инструкции, как да наковете компютъра на приятел.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!