- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тоя топик е за спам
alice in my land or alice in wonderland ? ah ,fuck it ,it's all the same
Alice in my bed !!!Първоначално написано от Auriss
Fuck ! She's now in my bathroom, locked inside and screaming...
What the Hell ?!?!
Естествено, че аз. Аз съм старша![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ти нямаше ли друг ник преди ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
много я мразя тая котка....![]()
ще я опърля като се прибера![]()
Не ти.
Това приятелката ти ли е ?![]()
Hilary_![]()
не мислиш ли че това е прекалено личен въпрос ?Първоначално написано от Priceless
![]()
Те хубаво се брулят, ама падат в зарзавата и после не можеш ги намери.Първоначално написано от Priceless
Любов, приемаш ли гости след 3 седмици?![]()
питам само от учтивост .. нали знаеш, че ще дойда искаш или не!!![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Brachypelma smithi - мексиканска уж ; червенококалеста ^^ твоята не е ли една .. по - космата ;д ?Първоначално написано от SisiStrange
Усмихвайте се ! : )))
~
ами моето е такова , мъжкоПървоначално написано от Done
![]()
~
Най-добрия ми приятел уби едно смити.Първоначално написано от peace95
Много са сладки и навсякъде казват, че са най-идеални за начинаещи. XD
Аз след Лазиодората мисля да си взема Poecilotheria metallica:
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Красива еПървоначално написано от SisiStrange
Твоята от къде я купи ?
~
^^ Лазиодорката си я взех от един зоо-магазин на Славейков и много се зарадвах, че за нейната големина струва само 20 лв. А тя си е бая тарантулище.![]()
А Пецилотерията ще си я взема от животинския пазар. Там гледах няколко възможни пецилотерии и накрая си харесах тази. Иначе ей тази (Poecilotheria regalis):
... е другата, която ужасно ми хареса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
моята има два отровни зъба , но е един от най - спокойните видове и рядко хапе , например , ако я настъпиш ;д Иначе отровата е няк`ва слабо токсична , но може да предизвика алергия. Но пък е адски сладичкааПървоначално написано от Done
![]()
~
Дам, те попринцип брахитата май затова ги водят перфектни за начинаещи.Първоначално написано от peace95
Моето момиче се ежи, когато я ядосам за предупреждение. Като я видя да настръхва я пускам.
Твоята брахипелма от къде я взе?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ми от София е но не съм от там и не знам как да ти обясня, но не е от животинския пазар , иначе като я взех беше много мъничка - 2.5см и беше 35лв. Това някъде януари месец тази година беше и искам още една , но приятели ми казаха , че 2тарантули от различен вид трудно се разбирали.Имаш ли някакво мнение по въпроса ?Първоначално написано от SisiStrange
~
Ами попринцип е така. Има видове, които могат да живеят заедно, ако са на тясно (демек да не водят териториални битки) и да са добре нахранени. И то е препоръчително да са от един и същи вид. Примерно някои пецилотерии могат да са в един терариум (пецилотерия регалис + пецилотерия формоза да речем). Но не можеш да гледаш на едно място пецилотерия и брахипелма, примерно.Първоначално написано от peace95
Аз лично смятам да си ги гледам в отделни терариуми.
Твоята с какво я храниш? С щурчета ли?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()