Здравейте..първо да започна,на 14 години съм и съм момче ..родителите ми са разведени и сега живея сам с майка си при баба и дядо , много ми е кофти ,че се виждам рядко с баща ми,родителите ми са много точни хора..имам и брат също така на 22 ..най-добрия ми приятел замина да учи в Англия при майка си и просто искам да споделя всичко..много ми е кофти ,просто така се разделиха и сега живея при баба без да ме питат,аз мълча през цялото време,отиват на работа,връщат се,гледат някой турски филм,гледат още някое сериалче и лягат..аз не искам такъв живот,не искам да се уча ,да имам някаква работа на биуро да изкарвам що годе добри пари и това да е..да се наслаждавам на скучния живот..НЕ това не е нещо което ми е прищтракало в главата,това е мечта от много години,ето с какво се занимавам аз,с актиорско майсторство ( знам че е грешно,не намирам ИО-то ) ..ходя на уроци,школи.. и такива глупости .. аз НЕ искам да седя на биуро , не искам да участвам в някоя сценка ..искам да отида в .... АМЕРИКА ..да...сега съм на 14..искам да стана на 15 и да замина,да се впусна в живота със всички силии и да грабя с пълни ръце от него ,от този прекрасен живот ..искам да се запиша в училище за актиори,да ходя по кастинги през това време да се трудя и да се боря (английския ми е перфектен )..планирал съм всичко..искам да отида в New York ( не искам в центара в най-луксозния апартамент ) .. мога да си живея там скромничко .. докато ходя на училище за актиори и ходя по кастинги,докато се старая и опитвам..искам накрая да стигна много далеч,да бъда известен,да съм постигнал това за което съм мечтал от малък и да постигна най-великото чуство на света - удоволетворението ..но..майка ми работи тук,не изкарва много пари,никакъв шанс да отидем там,дори и да си намерим квартира и да заминем тя не знае много език и никакъв шанс няма да намери работа мисля..тя е архитект..баща ми..той държи фирма и не може да я остави..а брат ми..той още учи в университет..аз .. аз не мога да отида там..докато уча и се старая тук..когато нямам никакво бъдеще в България,гледам как живота си ми отминава,искам да стана на 15 години и да замина ,да се впусна в живота да намерим квартира да се запиша в такова училище и всичко да бъде прекрасно,няма да бъде лесно,но хей , има ли лесни неща в този живот ..Не знам .. много искам да отида,но просто не знам какво да правя..това е моя живот..единствен е..искам да го изживея както трябва..искам да сбъдна мечтата си..никой не ме разбира,всеки мисли,че това са глупости,исках да споделя с вас..непознати хора,които просто биха могли да ми дадът някое добро съветче..ако ще казвате ,че съм идиот..чувал съм го и пред,спестете си го..