- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лепене на нокти с капчица
Понеже в неделя съм на кръщене искам да си залепя изкуствени нокти, тъй като моите в момента са прекалено къси и няма да пораснат до неделя. Въпросът ми е има ли проблем да ги залепя с капчица?? И после с какво мога да ги махна?
ммм много трудно ще ги махнеш после![]()
напротив с топла вода ще махне лепилото,но не е полезно за ноктите
Hostis Honori Invidia
+1Първоначално написано от Cucko0
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Първоначално написано от DisturbiaV
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ако ще си вземаш гледай да е качественоПървоначално написано от Pamaa
Hostis Honori Invidia
неПървоначално написано от kaRamella
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от kaRamella
има ли значение ?! айде стига с спама
Hostis Honori Invidia
Аз тази година за изпращането се принудих да си залепя изкуствени нокти с капчица......Проблема не е,че изкуствените нокти се махат трудно,а че твоите ще заприличат на нищо......Но ти си знаеш де![]()
Само се чудите какви глупости да измислите. Като са ти къси ноктите пак стой добре, стига да са добре оформени. Не винаги дълъг нокът значи красив нокът.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз направих тая грешка да си сложа нокти с капчица, после ноктите ми не приличаха на нищо. Беше останало лепило и като се лакираш и остава едно такова релефно.. и докато не отрежеш със ноктите цялото лепило няма измъкване. По-добре с къси нокти ходи![]()
Егати абсурда... Смятайте какво трябва да има в това лепило, че да съхне за секунди и вие искате да си го слагате това по ноктите...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Маха се, но после яко ти се преебават ноктите
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
О не, не си преебавай така ноктите.. Ако толкова ти се иска да си залепиш, купи си специално лепило![]()
Мии ако сложи основа за лак–няколко пласта-преди да залепи изкуствения нокът с лепилото, няма ли да стане !?![]()
![]()
Те, че ще стоят ще стоят, ама после кат ги махнеш ноктите ще са ти ужасяващи, затова по-добре си купи качествено лепило за нокти около 2-3лв. ,![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
По-добре ходи с къси нокти ... Само ще си развалиш ноктите ако си залепиш изкуствени с капчица
егаати глупостите .. на мене лепилото за нокти не ми държи .. и си лепих зимата никтите с капчица , махах ги безпроблемно .. даже се случваше понякога да ми падат като си ровя из чантата .. без вода могат да се махнат .. и зависи от ноктите дали щи ти се увредят , аз веднъж една седмица не си бях махнала ноктите шото ме мързеше всеки ден да ги махам и ми се беше леко издрал един нокът отгоре , но за 1 ден няма проблем , вие пък кво , тва не е полезно , онова не е полезно , ми то и пушенето не е полезно ма всеки 2ри пуши налиПървоначално написано от LoveChocolate
Не съм сигурна за капчица , но пробвай с лепило Differo . Ако искаш да ги махнеш накисваш изкуствените нокти с ацетон докато омекнат и си готова.
недей да лепиш ноктите с капчица а с обикновенно защото не се знае дали после ще можеш да ги махнеш