.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Въпросченца :(

Здравейте името ми е Моника.На 11 години съм.От известно време ходя с едно момче (2месеца) и обмисляме да правим секс но ми е много интересно как да му направя свирка.Наистина много искаме да го направим.Къде е най-добре да му да го направим? Ще се съгласи ли да му духам?Трябва ли да ми се изпразни в устата?Какъв е вкусът на спермата?И какви презервативи да ползваме?Моля ви помогнете ми.Имам нужа от съвети за свирката и как да започна.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Здравей, Моника.

Не ставаш за трол.

Но все пак - има бол теми на тема Свирки, има и Търсачка.

Ползвай я.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Е6аси майката на къде върви света ... човек да го е страх вече дете да си направи, че ще е развалено - с изтекал срок на годност. Малката ли си ква си ... ти имаш ли косми по путенцeтo, знаеш ли от коя дупка пикаеш и от коя сереш.?!?!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Да знам За твоя сметка ако ти не знаеш аз от предната пишкам а от задната сера така, че знам айде тихо ся искам да видя свесни отговори моля

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    кажи ми ,че се базикаш...дет се вика още не знаеш е*е ли ти се,пикае ли ти се ?!
    Hostis Honori Invidia

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от monkatasexy2000
    Да знам За твоя сметка ако ти не знаеш аз от предната пишкам а от задната сера така, че знам айде тихо ся искам да видя свесни отговори моля
    А докато сереш навеждаш ли се, че да затвориш кръга и да не хабиш парите на ваще?

Ай в кревата, пишлеме.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Наистина искам да упитам моля ви са отговорете ми на въпросчетата и ви оставям наистина ми се ебе и искам отговора на въпросите

They see me trollin'

ОМГ на 11 аз никога не изкам да си имам дете че след 10 години ше почнат в 1 клас да се почват малка си ама щом изкаш някои да тръгне да ти се точи със пикня (при 11 годишните често срещан феномен) давай не съм ти никъв да те спра

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    They see me trollin'
    They hatin'..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    айде получи достатъчно внимание вече Лека
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си