.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ах този... бал

Здравейте!
    Нов съм във форума, така че директно към въпроса.
    Интересно ми е дали е възможно ако примерно има 40 училища в града и аз уча във училище №4, но искам да изкарам абитуриентският си бал с класа от училище №5 без да уча там (да, знам колко пъти съм използвал ;уча; и ;училище; смилете се над мен 13 часа съм на работа)...
    Та ако някой знае, дали има такава възможност и ако да (на което искренно се надявам) необходимо ли е да представям някакви документи на училище ( ) №5 и ако да- какви?

Повече от фен
    Аз защо си мисля, че трябва да се разбереш с този клас с който искаш да идеш?!

Аз със тях ще се разбера, но въпроса е ако си платя, както си плащат те и всичко дали ще има някакъв проблем...Примерно учителките им или някой от училището им да ми каже ;не ти не учиш тук не може така; т.н.

Повече от фен
    Ем точно за това питам не трябва ли да се разбереш с тях? Те да говорят с учители, ученици (всички който ще присъстват) за да се разбере дали някой има нещо против... А и ако не правиш проблеми не мисля, че някой от учителите ще ти каже нещо. Успех с разправянето

Мисля, че документи не са необходими просто трябва този клас да те пожелае и да те покани да празнуваш с тях. В такъв случай и учителите не би трябвало да се бъркат, защото все пак балът е на класа и ако той иска да покани и други хора поне не би трябвало да има проблем. А и има много абитуриенти, които канят на бала си свои гаджета за кавалери/дами, така че не би трябвало да е проблем стига обаче класа да те иска

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Би трябвало да можеш, нали все пак има хора, които канят дами/кавалери? Тоест да си платиш куверта и да си там с тях, не мисля, че ще има някакъв проблем
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Едно момиче от моя випуск 12ти клас не беше в нашето училище, но въпреки това на бала беше с нас.

Ти изобщо учил ли си в това училище, с което искаш да караш бала?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Не, не съм.Точно заради това задавам тези въпроси.
    Защото айде нали изпращането ясно, че всеки си е в училището, но след това, когато се отива към хотелите, искам да отида към хотела, в който
    ще са те и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си