Вече 5 сутрини подред получавам болки в костите на гръдния кош (около лъжичката, под нея, ребрата, гърба, гръбначния стълб и леко към плешките), като по-силни са от лявата страна. Всяка сутрин в 9 часа (като по часовник е, наистина) започва да ме боли. Болката е остра и идва на пристъпи, като между тях си остава една тъпа болка, която не ме оставя да дишам нормално. След 30 минути всичко минава изведнъж. Не е като да намалява постепенно, просто в едната секунда боли адски, а после изчезва.
Консултирах се с лекари, казаха, че трябва да ми се направят изследвания, но това не може да стане преди понеделник, защото до тогава се очаква да съм в цикъл.
Изключиха възможността да са бъбреци, но пък казаха, че може да е от натрупването на хормони по време на цикъл. И все пак е странно как всяка сутрин ме боли точно от 9 до 9:30, по абсолютно един и същи начин започва и спира.
Болката е адски силна, крещяла съм. Моля, ако някой има идея от какво може да е, нека сподели. Не ми се мисли как ще издържа до понеделник с тези болки всяка сутрин.