Цитирай Първоначално написано от WesCraven
Скъпо,добро,мило момиче,нека ти кажа как стоят нещата.Ти не можеш да направиш филм.

Първо ти каза,че търсиш режисьори,актьори,сценарис ти и т.н.

Това означава,че ти нямаш ни най-малка представа какъв искаш да е филма и за какво да става на въпрос,а просто някакъв тийн.Ти какво ще си?Наблюдател?Ще чакаш да изкочат режисьори и сценаристи в тийн форум?Актьори ще се появят,те всички малки тийнове си мислят,че са най-големия талант и Холивуд ги чака.
Това ти е най-малкия проблем.Нека ти кажа още нещо.
За най-елементарния филм,за най-елементарния ефект и за най-елементарните неща във филма ти трябва не толкова елементарна техника ,която изобщо не е евтина.Осветление,звук,ефе ти и т.н.Най-лесните ефекти могат да се постигнат със скъпи и други техники.Можеш да направиш филм-боклук ,който никой няма да го погледне,но ако имаш амбиции за хубав филм,това просто няма как да стане на тази възраст.Освен това мисля,че не си на 15,а си на 19 ,но просто искаш да се преставиш като свеж талант.

За ! ХУБАВ ! филм,ти почваш от един минимум на 5-6-7 хиляди лева ,за най-лесната техника.Можете да обиждате,да ме оборвате и да ми казвате,че с желание всичко се постига,но не се постига с желание,а със знание как да постигнеш нещата,с талант да ги направиш и с ПАРИ да ги започнеш.Във вашия розов свят нещата стават по първия път,в реалността-по 2рия.
Ь казах хората които ще ме съдят моля без коментар