.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Сексуални фантазии

Пускам темата си тук, понеже е свързана ( макар и не толкова пряко ) със секса.
    Снощи сънувах много странен сън, чието тълкувание не мога да проумея.
    Тази година завърших 12ти клас и по свят и личност ми преподаваше мъж на 58 години ( сигурна съм за възрастта му ), които е нов в училището ( не ми е преподавал до сега ). Допадаше ми като визия и характер и може да се каже, че съм имала известни сексуални фантазии с него. Тази нощ в съня ми точно това се случи. Първо сънувах, че сме в сграда, която не познавам и че аз вървях към изхода минавайки през много врати, а той заедно със група непознати за мен хора ме следваше ( в съня си имах някакви магически способности и той не ме виждаше, а само усещаше присъствието ми ). Накрая излязохме на вън и той леко закачи краищата на косата ми с ръка, а после се спря и за малко се заприказва с една от жените от групата. В следващият момент аз затворих очи и усетих как той ме е прегърнал и ме целува, като в тоя момент лежяхме на земята на един площад. А аз му казах, спокойно никой не може да ни види, направила съм магия да сме не ни виждат хората ( да, знам колко налудничаво звучи ). В следващият момент бяхме в някакъв апартамент и лежахме на пода,( нз неговият ли беше ) и двамата бяхме голи ( странно защо, по някаква причина не можех да видя пениса му, всичко беше прекалено размазано и замъглено, а беше легнал по гръб ). Тогава той ми каза, че няма презервативи и се облякохме. И до тук свърши съня ми.
    пс. по принцип си имам гадже с което се обичаме и редовно правим секс, в които нищо не ми липсва.

Може би това ще ти помогне...

http://lmgtfy.com/?q=%D0%A1%D1%8A%D0...BD%D0%B8%D0%BA
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от roki2011
    Трябва да му се обадиш да ти пръсне сливата, след това да те наебе мазно в анала и накрая да ти се източи в гърлото и наиш каква магия ще стане
    Тебе кога ще те баннат ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Търсих из поне 3 съновника и никъде не намерих нещо отговарящо поне на фрагмент от съня ми.
    roki2011 по-голяма простотия не можа ли да изръсиш?

Ти си на 18/19 години и имаш сексуални фантазии с мъж на 58 години

Супер фен Аватара на Djuff
    Оле на 58?Това е гнусно, но споко всичко може да се санува, аз съм сънувала такива извращения, че ме е срам да си помисля.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Оле на 58?Това е гнусно, но споко всичко може да се санува, аз съм сънувала такива извращения, че ме е срам да си помисля.
    И аз точно това си мислех.Авторке,не мислиш ли,че на 58 е леееееееко възрастен? Иначе това,че си го сънувала не значи нищо.То и аз съм сънувала неща от които не мога да погледна после хората от сънищата ми в очите от срам,но това е друг въпрос

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Да съгласна съм, че е доста възрастен, но човек неможе да контролира сънищата си, нали така?
    Просто се чудех тоя сън какво означава ( обикновенно сънищата са скрити желания, дано тоя път не е така! ).

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    +
    awerw

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    И какво като е на 58?
    И за фантазиите ли има граници вече?
    Явно.

ОЛЕЕЕЕЕЕ, ужас. Той е на 58 !??!?! Не ги слушай. Съвсем нормално е да имаш такива сънища, все пак това е нещо, което не можеш напълно да контролираш. Вярно е, че издава някакви подсъзнателни желания, но все пак това е фантазия. И аз съм сънувала такива работи - няма нищо срамно.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от CandyInViolet
    Да съгласна съм, че е доста възрастен, но човек неможе да контролира сънищата си, нали така?
    Просто се чудех тоя сън какво означава ( обикновенно сънищата са скрити желания, дано тоя път не е така! ).
    http://sanovnik.bg/l-3085-%D0%A1%D0%...B7%D0%B8%D0%B8

http://sanovnik.bg/l-13089-%D0%9F%D1...B5%D0%BA%D1%81

Повече от фен Аватара на peace95
    Не можеш да контролираш сънищата си , да , но пък аз не мога да си представя 58 годишен дяда , който да ме кефи физически ..
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако ви разкажа най-извратения ми сън, всички ще изцъклите очички и ще сложите ръце на уста. А в реалния живот далеч не съм толкова извратена. Сънищата наистина са проекция на фантазията, но я изопачават толкова, че тълкуването им е безсмислено.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ако ви разкажа най-извратения ми сън, всички ще изцъклите очички и ще сложите ръце на уста. А в реалния живот далеч не съм толкова извратена. Сънищата наистина са проекция на фантазията, но я изопачават толкова, че тълкуването им е безсмислено.
    Я я ...дай да чуем

Купи си капан за сънища.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Значи.. дори не се е стигнало до секс.. Какво прави тая тема тук? Пращай я в Любов или някой друг бозав раздел.

Не виждам какво очакваш като отговори освен "EWWW искаш да чyкаш дядо си" или "еее няма нищо лошо, некрофилията е NICE" ..

Надали има специалисти, които да ти го разтълкуват..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Случва се.Аз съм сънувала,че го правя с Мел Гибсън така,че спокойно нищо не означава според мен

О боже... 58 години..бляк този сигурно е по-стар от баща ти

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Голям фен
    Eclipsercho като незнаеш какво е некрофилията ,моля те не я употребявай тази думичка!
    До авторката,това е само сън ,не му придавай такава важност
    love is gone!

Сънищата са плод на седмичните емоции, т.е. на това, което твоето съзнание е запаметило и което ти е направило най-силно впечетление .. Пример:

Този човек ти е направил впечетление, сещаш се за него.
    Цялата седмица мислиш за секс.
    Правила си як секс с гаджето си, за който пак мислиш.

И така всяка отделна емоция се събира и се конструират различни сънища..

На мен ми се случи един път следното:
    Бях на кафе с едно момиче, което много ми хареса. Вечерта гледах филм на военна тематика, а на следващия ден с един приятел видяхме ужасяваща катастрофа..

След три дни, сънувах как аз и това момиче, сме на нещо като бойно поле и бягаме, виждаме хора /странно - мои приятели/ затиснати по танк и отидахме да им помагаме... Близко е до това, което съзнанието ти запомня, а ? Убедил съм се в това.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от marti93
    Eclipsercho като незнаеш какво е некрофилията ,моля те не я употребявай тази думичка!
    До авторката,това е само сън ,не му придавай такава важност
    Хахаха, набор 93 ще ме учи на думи. От къде реши, че не знам значението й? За метафоричен изказ чувал ли си, умнико?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от tosheccc
    Сънищата са плод на седмичните емоции, т.е. на това, което твоето съзнание е запаметило и което ти е направило най-силно впечетление .. Пример:

Този човек ти е направил впечетление, сещаш се за него.
    Цялата седмица мислиш за секс.
    Правила си як секс с гаджето си, за който пак мислиш.

И така всяка отделна емоция се събира и се конструират различни сънища..

На мен ми се случи един път следното:
    Бях на кафе с едно момиче, което много ми хареса. Вечерта гледах филм на военна тематика, а на следващия ден с един приятел видяхме ужасяваща катастрофа..

След три дни, сънувах как аз и това момиче, сме на нещо като бойно поле и бягаме, виждаме хора /странно - мои приятели/ затиснати по танк и отидахме да им помагаме... Близко е до това, което съзнанието ти запомня, а ? Убедил съм се в това.
    Наистина е така.Нещата,които сме преживели и мислим наравно с др.неща се превръщат в сънища

Момичето к'во е виновно, че е сънувало този сън?! Айде убийте я с камъни! Ами фантазиите нямат граница, сигурно си е просто сън... не му обръщай толкоз внимание.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Верно мацката я изкарахте ненормална
    И аз сънувам простотии понякога.
    Та по темата: Не се впрягаи толкова за един сън. Нали не се е случило в реала

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Аз имам тука един съсед на 83 години,ако искаш и него да го сънуваш?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си