^С английския съм доста добре.Разбира се,хубаво е да си преговоря граматиката и съм решена да го направя преди започването да годината,но това няма да е много работа.Относно книгите-ами,за ваканцията и без това имам да превеждам английска книга,така че мисля,че това до някаква степен ще ми помогне.За други книги в момента на английски нямам време,защото списъка ми от училище по БЕЛ е доста дълъг,но при първа възможност взимам една и почвам.Така че за момента не мисля,че да започвам да преговарям отново английския ще е по-полезно,отколкото да се захвана да правя нещо друго.
Другия език,който уча,е немски.За съжаление го уча от една година само и знанията ми не са обширни,че да взема да чета някаква книга на немски,но всичко,което съм учила през годината ще си го преговоря.Попринцип винаги правя така преди началото на годината и то започвам 1-2 седмици преди това,за да ми е всичко прясно.
Така че според мен нов език всъщност е добро начинание засега,защото преговора на езиците,които в момента уча,така или иначе ще си го направя набързо на по-късен етап.