.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

предложете нещо ...?

яя кажете някои тв серии като GLEE или нещо такова
    I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !

ами точно като glee не се сещам ,но бих ти препоръчала Клюкарката , Грозната бети , Колежани ,Трий хил и Дневниците на вампира

грозната бети я гледам по тв-то също така съм гледала колежан , трий хил и клъкарката и дневниците на вампирите съм гледала няколко епизода и не ми харесва по точно имам предвит , че не харесвам такива фантасмагори
    I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !

не разбирам как така харесваш glee пък не ти харесва трий хил при положение че са почти еднакви - пак има мажоретки ,футболисти,и двете са за тинейджъри в училище.Разликата е че едното е мюзикъл ....

Мега фен Аватара на Blab
    *музикален филм, не мюзикъл;

виж Доусън'с крийк (ако те е изкефил ОТХ, от формулировката ти не става ясно. ДК е вдъхновението за всички тийн сериали по-нататък

Доусънс крийк може ли да ми дадеш някакъв линк от където да го дръпна , че не намеих нищо

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Pretty Little Liars.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си