.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ЗАЩО ВИНАГИ СИ ПРЕДСАВЯМ, ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ НАЙ-ЛОШОТО?

не знам дали тук е правилното място , но всеки ден по всяко време чакам да се случи най-лошото и си представям какви ли не измишльотини ще се случат !
    I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !

и аз понякога само лоши мисли са ми в главата и не мога да се отърва от тях

на мене това ми е проблема само когато съм с приятели не си мисля такива неща , през цялото друго време само това ми е в главата ! ако знаете дали е сериозен проблем или нещо каквото и да е моля ви се споделете го защото не издържам
    I don't wanna wait for you I don't wanna wake up thinkin, hopin You'll get it right this time 'Cause you know that you’re so cold I don't wanna see no more And I can’t get away from you !!! MuSiC is not just my life she is who i am !

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    От пубертета е, поне аз така мисля.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    От пубертета е, поне аз така мисля.
    Точно така.

уффф дано

Повече от фен Аватара на martin97
    TAKE IT EASY MAN
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си