- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За нещо различно от типичното
Всяка тема е толкова еднотипна, затова реших да представя моята ситуация в друга светлина.
Те са като деня и нощта.
Контрастът им е силен: светъл и ясен/тъмен и непредсказуем
видим и нерешителен/недосегаем и тайнствен
любопитен и непостоянен/спокоен и стабилен
изпълнен с измамни илюзии/целенасочен и идеен
Това са два напълно различни образа. През деня е по-сигурно, докато мрака на нощта не предразполага. Той нищо не обещава. Но какво, ако това, което искаш се крие именно в тъмнината, а показната явност започва да те отегчава.. Несъмнено е предизвикателство, но не е ли живота такова. Когато е ден ти се иска само да се потопиш в неизвестното, в дебрите на нощта. В този ред на мисли определено ме влече към нощта. Има възможност и да променя някои представи, ако се впусна в това начинание. Има нещо, което ме кара да предприема действия, за които никак не е сигурно. Така или иначе нищо в живота не е сигурно, нищо не ме спира да опитам да се впусна в приключението на нощта. В крайна сметка това може да се окаже пътят към истинското, не заблуждаващо щастие. Всеки от нас е длъжен да опита късмета си щом има вариант да достигне до щастието, а такъв винаги има-само се иска от нас да си отворим очите и да го видим.![]()
Пс: Не очаквам от всички да разберат за какво говоря, но и целта не беше това. Исках да си подредя мислите в правилната посока и то по необичаен начин. Въпреки това ще е добре да извлечете някаква полза от написаното, благодаря на всички прочели и не забравяйте да следвате вътрешния си глас.![]()
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Вътрешните гласове са индикатор за шизофрения.
Принцът на Мрака винаги е по-добра оферта от Евнуха на Ранния Следобяд или Церемониалмайстора на Утрото.