- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как седят?
Вафлички на чуплива коса?.. винаги съм се чудела .. май бях видяла някой така и беше яко .. смисал, защото моята коса донякъде е права и надолу е доста чуплива .. питам как ще седят в корените? Какво ще кажете?
![]()
theo <333
В корените стоят хубаво,но да не си личът много много..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Първоначално написано от cvetitoyoy
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
На никаква коса не седят хубаво![]()
Просто си ги направи максимално близо до кожата на главата, би трявало да покриват почти всичко от корена
Перфектни за са обем но не и на най-горният пласт от косата! Не ми допада как изглежда ако е направена цялата коса!![]()
Никога не съм харесвала вафлички в корените или пък цялата коса, всъщност това вече не е ли изтъркано?![]()
Много по-добре коса направена на вафлички в корените от колкото коса прилепнала до главата без обем !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от Wwwooow
Правя си вафлички в корените за обем и почти не си личат
Понякога не може без тях, когато ми трябва хубав обем
![]()
моята е начупена и ми седят добре![]()
![]()
Passion is Fashion ;]
Не си падам по вафлички като цяло, но може и да стой добре. Ако ти си с чуплива коса се направи и сложи снимка.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Определено! Особено като си правят цялата коса - адска грозотия е според мен.Първоначално написано от cvetitoyoy
никой не говори за цяла косаПървоначално написано от pressiana
ако някой е пробвал или знае как седи да пише![]()
theo <333
Първоначално написано от cvetitoyoy
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Може и добре да стоят,но е по-вероятно да приличаш на пуделче![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Не им ли мина модата на тея вафли бе?! Използвайте дифузер към сешоара в корените + балсам за обем. Особено като ти е чуплива косата нямаш никакъв проблем да използваш дифузер и стои много по-добре отколкото онея надъвкани работи в корените.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
не знам ,ама накъдето се обърна .. всички с вафлиПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
theo <333
Аз вече като се загледам в косите на момичетата (15-16-17 годишни и нагоре) виждам все по-рядко с вафлички. На мен ми харесват само на права коса,но да НЕ се виждат вафлите.
пълен абсурдПървоначално написано от iiordanova
..
theo <333
Някой ако е пробвал да сподели как седят ...... а защо направо ти не пробваш и не прецениш за себе си? Мен ме кефят, но само на права коса и да са на долните пластове ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И точно тва не те ли спира да си направиш "вафли" (да му се не види и грозното име - много му отива) и ти? Като е лесно и е било модерно да имаш такава преса преди повече от 10 години и някои още си го правят не значи, нито, че е красиво, нито, че има чак такъв ефект.Първоначално написано от gummybear