- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
Какво мислите за изневярата![]()
Как бихте постъпили ако един човек ви изневери![]()
Хайде споделете.![]()
![]()
Те така.
Ако изневеряваш направо скъсай с половинката си защото щом й изневеряваш,, значи искрата вече я няма.
Изневерявала съм,изневерявали са ми....
Нормално е да кривнеш някой път от правият път .
Алеле!Първоначално написано от Sh@d0w
Добре, че съм добро момиче.
Не е от нещата, които прощавам с лека ръка. И си мисля, че дори да простя, вече нищо не би било същото.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не разбирам защо хората изневеряват - след като искаш да си с друг - просто бъди с него без да нараняваш някои. Никога не бих изневерила и никога не бих простила изневяра.![]()
Да изневериш на пържолата с шкембе чорба не се брои.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Намирам изневярата за необходима и жизненоважна. Прощавам я без проблем. Ако хвана гадже в изневяра нещата които ще направя са следните: да благодаря на момчето, че е оправило приятелката ми заради мен, а на приятелката си затова, че ме облекчава от време на време. Все пак не съм сексуално способен 24/7.
Твърдо ЗА изневярата.
Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
![]()
е направо ме разби!! защо мислиш че изневярата е само въпрос на секс ?? Според мен винаги са замесени и малко чувства ... а и се съмнявам че ще ти е приятно всеки 3-ти да оправя приятелката ти
Лол я ме светни какво значи термина малко чувства и респективно много чувства
''Който обича не изневерява! Не защото е грешно, а защото има всичко онова от което се нуждае.. '': )
Бих простила,но много трудно и определено не бих забравила .
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Първоначално написано от sexytty
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен изневярата е НЕПРОСТИМА, но от друга страна когато един от двамата души изневери на него не му се дава всичко от което има нужда![]()
Хора много , Човеци малко !
Първоначално написано от rebeccaa
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
ПодкрепямПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
ем какво значи - май не се изразих много точноПървоначално написано от Alabalaportokala
но все пак смятам че разбра какво имам предвид- не може да правиш секс с някои и нещата са си останат като " просто секс " .
![]()
Ами ако е физическа изневярата може би бих простила, но само веднъж, но ако се повтори със сигурност не бих, не знам, а ако е духовна - не бих простила..! Край на доверието, а това е най-важното в една връзка
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Извинявам се за некомпетентния въпрос, но би ли ми обяснила какво точно разбираш под "духовна" изневяра?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
имаше един филм, където някакви хора говорят с някакви духове.Първоначално написано от Priceless
предполагам някои духове са красиви.
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Предполагам, но все пак никога не можем да сме сигурни.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Айде бе? При мене нещата стоят така с години.Първоначално написано от cvetitoyoy
![]()
Естествено, че може нещата да си останат просто секс. Съжалявам, че се намесвам.Първоначално написано от Alabalaportokala
Hilary_![]()
<сарказъм>OMG!! Как можа да се намесиш в "чужд разговор"? Това да не ти е форум където да си изразяваш мнението ей така?</сарказъм>
Ще цитирам един класик: "Има измама само ако те хванат!". Или в случая - изневяра.