- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
Съжалявам, наистина. Не знам как си го позволих. Явно ми липсват първите 7 години. Съжалявам. За момент забравих къде се намирам.Първоначално написано от Alabalaportokala
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Против изневярата съм като цяло и никога не бих изневерила. А ако на мен ми изневерят ... Не бих простила. Мое мнение![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Целувах се с най-добрият приятел на гаджето ми пред очите му после и други неща правихме.Ако искаш да знаеш злобно тролче такова.Първоначално написано от NFW`
^ти не беше ли бременна е ?
Хм,изневерявала съм,да.Но ако на мен ми изневерят,бих се разделила с момчето,не мога да простя изневяра,опитвала съм.Малко на принципа ''Мойто си е мое,а чуждото е общо''![]()
Believe in yourself.
Изневярата е нещото ,което най-много мразя в една връзка.Защо след като нямаш чувства към половинката си ,просто не го/я оставиш,а така гадно се подиграваш като избираш предателството (говоря принципно).
Много ясно ,че повечето предпочитат да изневеряват,но не и да им бъде изневерено...
Твърдо против изневярата съм, не изневерявам и не искам смятам, че и на мен трябва да изневеряват. А ако случайно нещо стане- предпочитам да ми се каже в очите, едва ли ще простя- но е по- добре да знам
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Твърдо не,да си отива при онази,с която го е направил.Да е мислил какво прави дам.![]()
EWWWW, всъщност точно тая картинка не исках и да я знам.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Горките момчета, злобно тролище такова.
Сигурно си ги затиснала да не мърдат докато си правила разните други неща, аз друго обяснение не виждам.