- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Думички [vol.3]
Новини.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Изверг
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
гол
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Лотария![]()
Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама) !!
ябълка
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
невъзможно
обич
Часовник
Рядко мислим за това което имаме,но винаги за това което ни липсва !!
криза
смях
хокей.
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
лилав
пари
Икономика
завод
Дом.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
местопрестъпление
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again...
ластик
My facebook page: http://www.facebook.com/pages/Sweeee...234825?sk=wall
въже
електротехник
тен