.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Град
    София

Гримове-марки,цени и тн..

Така..значи искам да попитам за марка гримове,които хем да не са много скъпи ,хем да са г/д качествени..и ако може няколко съвета относно:
    фон дьо тен,който наистина покрива добре несъвършенствата.
    молив за водната линия на кокото(черен),който да е наистина много черен...
    черни сенки за очи,блестяща черна очна линия,червен ГЛАНЦ с цвят тип "cherry" ,или нещо подобно,който да прави устните сочни и т.н..и някаква добра основа за грим..предпоръчаха ми няколко марки-impala,golden rose & avon,но от ейвън не съм доволна никак,за молива на g.r. N301 & очната линия нямам думи..молива се изтри след 2-рото мигване,очната линия се изтрива след макс 1 час,а колкото до ейвън..имам над 30 тяхни продукта-евтини и скъпи,но всичко се оказа..боклук..на impala фон дьо тена с витамини съм пробвала и пак не е добър..та въпроса е да предпоръчате марка,номер,цвят и тн..и цена..мерси предварително на всички отговорили и много целувки : ))
    tried..

Град
    София
    На пазара има доста фирми,като повечето са некачествени,а други са по-скъпи бих ти препоръчала essence доволна съм за цената им.Аз лично не съм доволна от impala да не говоря за avon,а goldenrose ги бива,но само в някои продукти

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Oчна линия:

12-13лв.

Фон-дьо-тен: ColorStay на Ревлон е доста покривничък. Малко над 20лв е. На Лореал- Тру Мач също е покривен, около 22-25 лв. На Estee Lauder Double Wear е доста покривен също, но е и по-скъпичък от горните, но пък е много добър.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София
    аз съм най доволна от max factor miracle touch пасва идеално и покрива качествено;цената е около 25 лева

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    [b]Фон дьо тен:
    Revlon Colorstay
    L'Or

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Фон дьо тен:
    bourjois healthy mix serum - лек,покривен и не е много скъп
    Молив:
    На Боржуа са много хубави,на Isa Dora мисля,че имаше такъв специално за вътре в окото (ако така мога да го кажа де)
    Сенки:
    Artdeco Eye Shadow
    Bourjois Ombre

Град
    София
    [quote=Rebirthing][b]Фон дьо тен:
    Revlon Colorstay
    L'Or
    tried..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Момичето ти дава да си избереш, къде е казала всичко да слагаш. Как ще си слагаш по 2-3 фдт, 4 вида сенки и какво ли още не
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не, имах предвид, ако си сложи фдт, черни сенки, черен молив, блестяща черна очна линия и червен гланц ще изглежда смешно или най-малкото натруфено .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си