.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Вие ми се свят.

Здравейте. На някой случва ли му се на определен период от време, да започне да му се вие свят? Преди около 2 месеца, сутрин като станех ми се виеше свят. Ако стоях по-дълго време седнала и станех рязко отново започваше. Така беше седмица - две и спря. Преди 2 дни отново започна да ми се вие свят. Според вас възможно ли е да е от някакъв външен фактор/ кафе, време, алергия или нещо подобно/ или трябва да отида на лекар? Благодаря предварително.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Хипотония?
    Измери си кръвното налягане!

Кръвното ми е нормално. !-2 пъти максимум да е било малко по-високо. Мерила съм го, когато ми е било лошо и когато просто съм била любопитна. Винаги е еднаква /почти/. Понякога само пулса ми да е по-силен, и то пак рядко.
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    ставаш прекалено рязко. Сутрин се изтягай малко, и чак тогава ставай, не се изстрелвай от леглото... Когато седиш важи същото.
    Случва се така, защото при рязкото изправяне вестибуларният апарат не може да се настрои достатъчно бързо.

Град
    София
    Анемия?
    За твойто кръвно не знам,но мойто обикновенно е 80 на 50 и често ми се вие свят,даже и припадам.Изследвай се,ако нещо те притеснява.

Голям фен Аватара на vilityyy979
    еми и на мен ми се случва понякога е ся примерно като бях на кино 2 часа и като станах после направо залитах
    Passion is Fashion ;]

Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Кръвното ми е нормално. !-2 пъти максимум да е било малко по-високо. Мерила съм го, когато ми е било лошо и когато просто съм била любопитна. Винаги е еднаква /почти/. Понякога само пулса ми да е по-силен, и то пак рядко.
    Храниш ли се нормално?Ако си гладувала е възможно да се е понижила кръвната захар и оттам да се появи световъртеж.Приемаш ли достатъчно течности?

^ Храня се когато огладнея. Лятото обикновено ям малко, защото просто не ми се яде, но и не гладувам. А течности приемам в огромни количества. 2-3 литра вода на ден. Също и разни сокове. Благодаря за мненията все пак. Ще изчакам да видя дали ще продължи и тогава ще реша дали да се изследвам.
    marto98 написа:

Сърцебиене имаш ли?Главоболие?Лесна уморяемост?Възможно е да имаш слаб хемоглобин.Направи си изследвания!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Също и разни сокове.
    ТУК ти е грешката.
    Заeби всички химикали,пий по 2л.минимум на ден ВОДА.
    Другото всичко е боклук.
    Разни химикали и консерванти,в които дори няма истинска захар,a разни шибани подсладители,които са по-вредни дори от бялата смърт.

Аз пия по 2-3 литра вода и отделно сокове. Знам че са химии.
    marto98 написа:

Ся такива неща на мене секи ден ми стават щот ставам рязко и отлитам веднага се едно,пък точно тогава съм се събудил.Като се събудиш,седна малко за 5-10-15 секунди и после стани.

За соковете.Да,многоооо са вкусни,но ако можеж сама да си ги изцеждаш,може да пиеш колкото искаш.Да са купени плодове,изцеждаш,разрешдаш малко,не слагаш захар,достатъчно са сладки и пиеш

Голям фен
    На мен така ми става постоянно, може да заради ниско кръвно или от липса на движение..при мен е заради ниското кръвно, ноо аз преди време си имах и други проблеми със сърцето заради пубертета, слава Богу вече ги няма, пий повече течности, особенно сега през жегите
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Ниско кръвно!Нормално е за пубертета.
    На мен също ми става, обикновено като не съм яла.
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от vilityyy979
    еми и на мен ми се случва понякога е ся примерно като бях на кино 2 часа и като станах после направо залитах
    И аз такаа

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    това се получава от липса на кръв в мозъка не е нещо опасно при много хора са получава и не си мисли че е нещо за постоянно просто за момент е слабо оросен

нямаш анемии и тем подобни
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си