.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Цикъл притеснение

Здравейте на 16 години и половина съм имам цикъл от 12 годишна винаги е бил редовен.Преди няколко месеца почна да ми пада косата и се наложи да приемам едни хапчета против косопад пих ги един месец трябваше да ми дойде на 23ти юни сега сме 28 юли спрях хапчетата преди една седмица.Дерматоложката ми каза ,че не е от хапчетата . Не искам да ходя на генеколог достатачно лекари посетих и хапчета изпих,ако някой от вас знае как да ми дойде от ново или му се е случвало такова нещо моля за помощ !!!

Може и да е от хапчетата. Малко или много те влиаят на организма. Пробвай с канела и може да ти дойде. И най-важното - не се притеснявай. Щом пишеш тук, а не в раздел Секс, значи не си имала гаф /ако водиш полов живот де/
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

да не водя. а как с канела не съм го чувала може ли да ми обесниш...

аз съм на 15 и на мен също по принцип ми е редовен но преди месец ми спря - много се притесних защото знам че това може да значи доста неща - и то все лоши. Чувала съм че когато пиеш витамин це менструацията ти свършва по-бързо(глупости според мен ) - затова реших да пробвам да видя дали ако пия ще ми дойде по-бързо - пих една седмица по 2 на ден и след 1 седмица ми дойде. Не знам дали е от витамина , но пробвай ....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Защо не искаш да ходиш на гинеколог? По принцип при закъснение повече от седмица е добре да се посети гинеколог.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Канела или ванилия до колкото знам помагат да ти дойде по-бързо...
    Витамин Ц-то помага на всеки различно, от него може да ти дойде по-бързо или да ти закъснее.. и се пие по повече от 2 на ден .. аз преди пиех по 2, 3 пъти(или един де.. не помня съвсем) на ден по лекарско предписание и нищо не ми се промени в цикъла.

Най-добре се консултирай с лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си