- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Рекламни клишета
На мен най- са ми смешни тея реклами на омекотители за пране , и жените хубаво облечени , гримирани и вадят омекотителя от дамската чанта![]()
Съдбата има пръст навсякъде.. и в повечето случаи той е среден !!
Кучето ми има твърдо ако 4еver !! Най-омразна ми е тая с гъбичките по ноктите, ии.. преди няколко дена гледах някаква дето майката маже брадавиците на сина сиИначе имаше една дето няккъв плюеше кръв в мивката O_O Кефят ме рекламите на Скитълс .. Find the rainbow. Taste the rainbow. Новата с Банкя дето потапят едно 6е6е във вода <3 Кучетата с протезите <3
Днес е нашият ден! Ех и аз да бях като вас.. Опитай тогава Always ултраа! Виж колко преекраасноо попиват ни без никаква следаа оууееейс
![]()
<3 d(ˆˆ)b
Любимата ми е на Хайнекен . Иначе много ме кефи " Е за наденицата ви утепах " .
Кефи ме Оскар, кефят ме Мтелските катерици, снаксовете Star /е-е-е-е, с масло-о-о-о/ и наденицата на Стойка.![]()
А като чуя "Кво ста'а, харпун"...![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
стииим мопа - Бабата нали и предния стиимоп рекламираше и като го купила свещенника на църквата в която тя била клисарка рекъл "Лело Коооойкеееее намерихме спасението."Слет това дошло едно дете в църквата и казало на майка си "Мамо, мамо туй бабата на стииммопа.
![]()
И най-накрая със стиим мопа се работи толкова лесно че си подхващаш една песен и вървиш след него "Със песни със песни животът минава с блаженство и радост и мили мечтииии"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и забравих да кажа, че тая ми енай-омразната, а най- добрата за катериците и М-тел.![]()
![]()
Дразнят ме рекламите за разни перилни препарати, омекотители и не знам си още кво. Особено когато някой от рекламата се полее с нещо и веднага вадят от чантата си прах за пране...супер е нелепо. А иначе харесвам рекламата за "карамеееееел, бисквиткааааа, шоколаааааад"
и тези на спрайт за чуждото нещастие. Много радват...
А забелязали ли сте, че на рекламите за прахове от пералнята винаги вадят СУХИ покривки, чаршафи и т.н. ?![]()
Много ме дразни онзи с брускетите и това негова мустаче.. "Сеньорина Ломбарди"
"Слушай моята команда. Не гълтай корема, гълтай Калорекс"
Имаше и една реклама, в която един креват гонеше една жена по стълбите. Голям смях.
Тази реклама на Кока-Кола супер много ме кефи:
http://vbox7.com/play:cb953e12
И спря да се върти за миг земята..
Що за кретен ще носи туба с Venish на дискотека?D Много мразя предизборните реклами
Липсва ми рекламата на теста за бременност Sure Check..
Има ли една чертааа,
(чухте ли добре "еднаа")
теста е валидеееен,
А ЖОРО Е НЕВИНЕНН![]()
Ако има две чертииии
бързо бързо му звънни,
бременна си вече тииииииии ;дд![]()
кучето ми е щастливо и има твърдо акоооо :heart:
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
"К'во стаа бе,харпун?"
Една от рекламите които най-много ми е направила впечетление на онази на Хайникен, където показват на група жени стая пълна с обувки и след това се чуват викове и в саседната стая мъже в стая пълна с бира(хайникен разбира се)
Aази реклама наистина беше разбиващаПървоначално написано от katerinasemova
![]()
Aз изключително много мразя рекламата на ALWAYS и на DEVIN![]()
![]()
Песните постоянно ми се забиват в главата ... Но лъбимото ми клише е : ООООО... пепи... дай едно кило
![]()
Обожавам и рекламите на кока кола и пепси - НАЙ-ЯКИТЕ
Рекламите за сладоледи МагнумЗаради песничката.
Sure Check наистина много ме радваше, помня как крещяхме песничката веднъж цялото училище, по пътя за 24 май.![]()
Нервят рекламите на Always и Nivea, тези на банките с някви кредити обаче мн ме тормозят-![]()
Имаше преди време една реклама на 7days в 60 секунди ---> http://vbox7.com/play:7f3832a8![]()
Която ми беше любима.
И аз това го помня.Първоначално написано от SweetLuna7
![]()
![]()
П.С. С помощта му е чудесно, МИСТЪР ПРОПЪР! .. :![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Любима ми е тази в,която се пееше "Ако до все едно същество застане още едно ех,ще започне такъв живот,че само си викам даноо,данооо,даноооо"![]()
Цитати валяло .Любимия ми цитат е :
"Кога извади наденицатаа ,очите е такиа станаа.Ииии един я набоде ,друг я наряза ... "![]()
![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Мхм, обаче аз си го пеех с вещество :P Имаше една, на която един папагал казваше "мартини, бейби?", гоолям смях![]()
Като цяло в Б-Я рекламите са от един тип за определен продукт. Рядко съм виждал, нещо по-интересно.
Преди време ОМВ бяха направили реклама, която беше по-различна, т.н. "изненадваща реклама", където се говори за нещо съвсем различни от масла за кола и накрая един бърз надпис ти го набива в главата. Иначе тези прахове за пране и т.н са просто ужас.