.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    ''ЛА-КА-ЛУТ. ''

На мен най- са ми смешни тея реклами на омекотители за пране , и жените хубаво облечени , гримирани и вадят омекотителя от дамската чанта
    Съдбата има пръст навсякъде.. и в повечето случаи той е среден !!

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Кучето ми има твърдо ако 4еver !! Най-омразна ми е тая с гъбичките по ноктите, ии.. преди няколко дена гледах някаква дето майката маже брадавиците на сина си Иначе имаше една дето няккъв плюеше кръв в мивката O_O Кефят ме рекламите на Скитълс .. Find the rainbow. Taste the rainbow. Новата с Банкя дето потапят едно 6е6е във вода <3 Кучетата с протезите <3 Днес е нашият ден! Ех и аз да бях като вас.. Опитай тогава Always ултраа! Виж колко преекраасноо попиват ни без никаква следаа оууееейс
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    преди имаше на 7 days.
    много яко се беше получила.

Любимата ми е на Хайнекен . Иначе много ме кефи " Е за наденицата ви утепах " .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кефи ме Оскар, кефят ме Мтелските катерици, снаксовете Star /е-е-е-е, с масло-о-о-о/ и наденицата на Стойка.
    А като чуя "Кво ста'а, харпун"...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

стииим мопа - Бабата нали и предния стиимоп рекламираше и като го купила свещенника на църквата в която тя била клисарка рекъл "Лело Коооойкеееее намерихме спасението." Слет това дошло едно дете в църквата и казало на майка си "Мамо, мамо туй бабата на стииммопа. И най-накрая със стиим мопа се работи толкова лесно че си подхващаш една песен и вървиш след него "Със песни със песни животът минава с блаженство и радост и мили мечтииии"

и забравих да кажа, че тая ми енай-омразната, а най- добрата за катериците и М-тел.

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Дразнят ме рекламите за разни перилни препарати, омекотители и не знам си още кво. Особено когато някой от рекламата се полее с нещо и веднага вадят от чантата си прах за пране... супер е нелепо. А иначе харесвам рекламата за "карамеееееел, бисквиткааааа, шоколаааааад" и тези на спрайт за чуждото нещастие. Много радват...
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Мега фен Аватара на xoxi
    А забелязали ли сте, че на рекламите за прахове от пералнята винаги вадят СУХИ покривки, чаршафи и т.н. ?

Много ме дразни онзи с брускетите и това негова мустаче.. "Сеньорина Ломбарди"

"Слушай моята команда. Не гълтай корема, гълтай Калорекс"

Имаше и една реклама, в която един креват гонеше една жена по стълбите. Голям смях.

Тази реклама на Кока-Кола супер много ме кефи:
    http://vbox7.com/play:cb953e12
    И спря да се върти за миг земята..

Що за кретен ще носи туба с Venish на дискотека? D Много мразя предизборните реклами Липсва ми рекламата на теста за бременност Sure Check..

Има ли една чертааа,
    (чухте ли добре "еднаа")
    теста е валидеееен,
    А ЖОРО Е НЕВИНЕНН

Ако има две чертииии
    бързо бързо му звънни,
    бременна си вече тииииииии ;дд

Супер фен Аватара на fuckme
    кучето ми е щастливо и има твърдо акоооо :heart:
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Пералнята живее по-дълго с калгон...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    За танцуващото бебе

"К'во стаа бе,харпун?"

Една от рекламите които най-много ми е направила впечетление на онази на Хайникен, където показват на група жени стая пълна с обувки и след това се чуват викове и в саседната стая мъже в стая пълна с бира(хайникен разбира се)

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от katerinasemova
    Една от рекламите които най-много ми е направила впечетление на онази на Хайникен, където показват на група жени стая пълна с обувки и след това се чуват викове и в саседната стая мъже в стая пълна с бира(хайникен разбира се)
    Aази реклама наистина беше разбиваща

Aз изключително много мразя рекламата на ALWAYS и на DEVIN Песните постоянно ми се забиват в главата ... Но лъбимото ми клише е : ООООО... пепи... дай едно кило

Обожавам и рекламите на кока кола и пепси - НАЙ-ЯКИТЕ

Рекламите за сладоледи Магнум Заради песничката.
    Sure Check наистина много ме радваше, помня как крещяхме песничката веднъж цялото училище, по пътя за 24 май.

Нервят рекламите на Always и Nivea, тези на банките с някви кредити обаче мн ме тормозят-

Имаше преди време една реклама на 7days в 60 секунди ---> http://vbox7.com/play:7f3832a8 Която ми беше любима.

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от SweetLuna7
    Sure Check наистина много ме радваше, помня как крещяхме песничката веднъж цялото училище, по пътя за 24 май.
    И аз това го помня.

П.С. С помощта му е чудесно, МИСТЪР ПРОПЪР! .. :

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Стийм моп почиства с пълна пара
    + 1... особено баба Койка като се разпее "Със песниии със песниии, животъъът минаавааа, с блаженствоо и раадоост и миилии мечтии".. направо ми идва да хвърля нещо по телевизора
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Любима ми е тази в,която се пееше "Ако до все едно същество застане още едно ех,ще започне такъв живот,че само си викам даноо,данооо,даноооо"

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитати валяло .Любимия ми цитат е :
    "Кога извади наденицатаа ,очите е такиа станаа.Ииии един я набоде ,друг я наряза ... "
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мхм, обаче аз си го пеех с вещество :P Имаше една, на която един папагал казваше "мартини, бейби?", гоолям смях

Ааа, забравих рекламата на водка Flirt с черешката.

Като цяло в Б-Я рекламите са от един тип за определен продукт. Рядко съм виждал, нещо по-интересно.

Преди време ОМВ бяха направили реклама, която беше по-различна, т.н. "изненадваща реклама", където се говори за нещо съвсем различни от масла за кола и накрая един бърз надпис ти го набива в главата. Иначе тези прахове за пране и т.н са просто ужас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си