.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Creatine + Cardio

Hybrid View

Creatine + Cardio

Значи за първи път пиша тема където и да е било.Относно "бодибуилдинга" значи искам да направя добър корем но само с коремни преси нестава мога много лесно да сваля излишното (защото е малко) и да имам перфектни коремни мускули обаче се опасявам че мога да сваля и на горе.Имам приятели които също тренират с мен и не са толкова масивни в ръцете гърба и гърдите но имат пефектен корем та така аз искам да направя перфектен ABDOMINAL и същевреммено да запазя масата отгоре.Идеята ми е да потичам докато не се харесам и да взема 300 грама Creatin за 1 месец.Та мисълта ми е дали ще мога да си върна сваленото в ръцете гърдите и гърбът.На 15 години съм с малко мазнинки по корема просто искам да е перфектен.

Ти креатина знеш ли за какво се изпозлва?Аз мисля, че за да запазиш максимално мускулна маса трябва протеин.Както каза @firstdiesel в една тема "Минимум 20% от изгореното е ММ".Не може само мазно,но ако може то трябва да хвърлиш доста пари за добавки,да имаш изпипан хранителен режим и т.н.

Аз ли не разбрах или.Искаш да си направиш перфектната перса,ама и искаш да си върнеш масата в гърдите,гърбът и ръцете?

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    креатина ша те направи по здрав и по-издръжлив ... обаче креатина "релеф" не прави ....
    креатина за сваляне може да се използва от хора дет са по пухкави и "нямат" издръжливост за да въртят велометър или да тичат...

твоите приятелчета имат плочки, понеже са анорексии, не 'щото са тренирали здраво за тея плочки
    и тоя филм дет ти е в главата да сваляш кила ся, да изкараш плочките ... е да ама после пак искаш да качваш, тогава пак плочките ша ти се закрият.

пп: аз за плочки ша горя ММ, ама няма да е днеска... тва ша е когато залесят иглолистна гора на луната....
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

anonymous546178
    Guest
    ^ Ако това си ти на снимката не ти остава още много да изкараш плочки.. всмисъл ако врътнеш 2 по-сериозни тренировки за корем и един месец кардио, ще изкочат без особена загуба на ММ... ама самото наличие на плочки те прави по хърбав Заради стереотипа е

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    ^ Ако това си ти на снимката не ти остава още много да изкараш плочки.. всмисъл ако врътнеш 2 по-сериозни тренировки за корем и един месец кардио, ще изкочат без особена загуба на ММ... ама самото наличие на плочки те прави по хърбав Заради стереотипа е
    Малко спам ама... За какво са му тия плочки? И така си му е добре тялото...плочки...само мен ли не ме кефат толко?!

anonymous546178
    Guest
    И мен не ме кефят.. просто вметвам

Град
    София
    Значи при чистене го има като вариант креатина,взима се с цел да попречи на катаболните процеси при чистене като се набява АТФ от него.Иначе за пресата,мнението ми е,че отваря тялото страшно много,както гърдите и раменете.

Град
    село Горно надолнище
    OFF TOPIC
    абе има ли някво упражнение дет е просто и трудно за корем (желателно е да има тежести в схемата) .... че мене упражнения, на които правя повече от 12 бройки не ме кефят особено

пп: обратния лег с тежест зад врата отпада, щото ме боли нещо зад коляното и не мога да седа там
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    OFF TOPIC
    абе има ли някво упражнение дет е просто и трудно за корем (желателно е да има тежести в схемата) .... че мене упражнения, на които правя повече от 12 бройки не ме кефят особено

пп: обратния лег с тежест зад врата отпада, щото ме боли нещо зад коляното и не мога да седа там
    това,където се хвашташ за лоста и повдигаш краката?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    OFF TOPIC

това,където се хвашташ за лоста и повдигаш краката?
    Няма тежести при това упражнение, дори да си закачи за краката трудно ще балансира.

п.п. И аз обичам упражнения при които няма много техника ама са трудни
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    firstdiesel, на снимката стегнал ли си корема ? На мен ми действат коремните преси с тежест, хващам няколко диска зад главата и правя с тях коремни, зимата дори да качвах килограми само с това упражнение изкарах най-горния ред и вече имам 4 pack
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    село Горно надолнище
    аз знам само един бицепс как да стягам ... и трапец, нищо друго
    такива стойки чалъми не са мой стил ....
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на slicky
    аз знам само един бицепс как да стягам ... и трапец, нищо друго
    такива стойки чалъми не са мой стил ....
    и аз съм така

дизела си е добре, като се има впредвид, че не е позирал даже! едни плочки по-малко не са кой знае какво, не сме на М-р Олимпия все пак

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от pencilwarrior
    дизела си е добре, като се има впредвид, че не е позирал даже! едни плочки по-малко не са кой знае какво, не сме на М-р Олимпия все пак
    Не сме, ама на състезание без преса направо да не се явяваш
    sapphire5

E, ако е състезание по трибой, пък той помня, че такова търсеше, хич не му е проблем. Ако е за визия обаче, много здраво орязват за пресата

Град
    село Горно надолнище
    абе аз живея на балкана, тука не гледат визия .. тука гледат да си як, повечко луд и не толкова тъп

пп: то просто няма кога да се съблечеш
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си