- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Животът ми е един пастет!
Има едно момче с което се забихме в conquiztador и преди виртуалната ни любов да започне той винаги ме канеше на дуели и турнири, но сега не седи цял ден пред компа (Представяте ли си?) и като играем винаги ми казва "Ти направи стая, да не съм ти роб?" и подобни шокиращи реплики..
И преди пишеше във фейсбукчето му, че е обвързан с мен (Аз съм много грозна бтв, ако искате ще ви дам 645646546 снимки) и вече пише, че е с една друга, една много гадна модераторка в conquiztadorа. И аз го сръчках, а той мен НЕ, а после накарах една фр от БГмама да му пише на стената и той ПИСА НА НЕЙНАТА СТЕНА ВЕДНАГА!!!!11 Много съм фрустрирана от случващото се с мен. Хубавият живот, който познавах се срива.. :С Как да преборя депресията си при тази ми житейска драма??? Вие как бихте постъпили? Да приключа ли отношенията си с него? Дали ме обича?![]()
![]()
Тва е ония дето те кани на какао биич, предполагам.
Ский ся, не са вкарвай във филми за некви мъже.
Иди с него на какао бийч като те кара, виж го колко е мъж, на къв се прай, кво представлява всъщност и дали си заслужава въбще да си губиш ценното време с него.
Най-вероятно ще се окаже некъв трололо...![]()
Набавяне на адреналин
Аре, бе хора? Защо подминавате драмата ми? Ще ви дам "like"-чета на всички във фейса, само ми помогнете...![]()
Редактирам!
Взимам си съвета обратно!
Набавяне на адреналин
дам и аз имах подобен проблем преди с една мацка - първо ми се правеше на адската приятелка (знаехме се от CS-a) ,все ми пишеш да играем ,ала-бала ,даже снимки и бях пращал и аз и мина се не мина половин година ,и тя почна с някви други тъпанари в сървъра да се сваля. Даже с админа!!!
Викаше ми преди 'слънчице' и всякакви такива още щом влезех ,а сега се прави ,че не ме познава.
Оня ден даже нещо си правеше шеги с мен ,като я попитах какво стана и защо така охладня.
Направо бях скапан. Животът ми се сриваше. Мислех че съм намерил любовта на живота си - играеше ЦС ,ядеше шоколоад с пръсти и обичаше да пие кола и спрайт ,точно като мен. Даже харесвахме едни и същи филми (Jack ass , Американски пай и Трансформърс) ,както и обичахме да прекарваме свободното си време в подиграване на някакви изроди във Фейсбук. Какви времена бяха само ... няма такова момиче.
Та на въпроса ти кво да направиш. Виж ся ,мен ме посъветваха да почна и аз да правя като нея ,та да се усети колко е тъпо и да ме заревнува. Та почнах и аз да се свалям с момчетата в сървъра ,даже админа забих ... кой да ти знае ,че си падали по такива неща. Много се радваха. Е ,свалих се 5-10 ама нямаше ефект...само дето сега по-лесно ходя по голяма нужда.
Реших да пробвам друга тактика - спрях да й пиша изобщо и я игнорирах. За съжаление и това не сработи - явно не я интересуваше.
След задълбочени размисли във форума накрая колективно установихме ,че явно вече не я привличам и е по-добре да се откажа. Е ,все пак ме посъветваха и да й го върна за дето ме е водила за носа (за ква се мисли да ми се държи мило и после да се прави ,че не ме познава ........ ). Разказах на всички ква е тъпа к*рва ,даже във ФБ и Скайп си го написах ,за да разберат всичките ми приятели колко е зле тая...И ми олекна. Съветвам те да направиш същото.
може ли да се намажа на твоя пастет :пПървоначално написано от LambOfGod
Силно страдам за теб. Твоята житейска драма жегна дълбоко душата ми (това, както и липсата на пастет за закуска - що ми напомни, мамка му). Кажи ми фейсбука на това виртуално копеле и ще го блокирам! Нека му е гадно, че не може да стори това и с мен. Ще го напиша и на стената си с призив към всички девойки, играещи в conquiztador да го блокират! Той ще се затрие от мъка!![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Captain Underpants!!!!!!!!!!!11111111
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Хвани се самоубий !
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Това е чудесна идея! Преди да се самоубия ще ти дам паролата си за фейса и ти ще постнеш некрологът ми и на него ще му е мъчно и ще победя и оная гадна модераторка ще се пръсне от яд! МУАХААХХА!Първоначално написано от Nestlee
Първоначално написано от ban2011
http://prikachi.com/images/875/3623875x.jpg
http://prikachi.com/images/715/3441715n.jpg
Стига избива комплекси пък ти! Аз съм разкошна.Първоначално написано от ban2011
Миличка, бий му шута ! Ако бях на твое място отдавна да съм го направила. Значи първо, че не прекарва цял ден пред компютъра ( което ме шокира най-много от всичко .. за къв се мисли тоя ?! оО ) и второ, че е изневерил на стената ти по тоя долен начин. Не, не. Не можеш да търпиш такова отношение, не си заслужава.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от ban2011
Не съм трила.. Сайта им е бъгав, с'я даже не ми се отваря...
Бий му шута..както каза един съфорумник по-горе.Не си заслужава..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Защо не пробвате да смените играта ?![]()
Може пак да изникнат топли чувства?![]()
В кофата слънчице, в кофата.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.