дам и аз имах подобен проблем преди с една мацка - първо ми се правеше на адската приятелка (знаехме се от CS-a) ,все ми пишеш да играем ,ала-бала ,даже снимки и бях пращал и аз и мина се не мина половин година ,и тя почна с някви други тъпанари в сървъра да се сваля. Даже с админа !!!
Викаше ми преди 'слънчице' и всякакви такива още щом влезех ,а сега се прави ,че не ме познава.
Оня ден даже нещо си правеше шеги с мен ,като я попитах какво стана и защо така охладня.
Направо бях скапан. Животът ми се сриваше. Мислех че съм намерил любовта на живота си - играеше ЦС ,ядеше шоколоад с пръсти и обичаше да пие кола и спрайт ,точно като мен. Даже харесвахме едни и същи филми (Jack ass , Американски пай и Трансформърс) ,както и обичахме да прекарваме свободното си време в подиграване на някакви изроди във Фейсбук. Какви времена бяха само ... няма такова момиче.

Та на въпроса ти кво да направиш. Виж ся ,мен ме посъветваха да почна и аз да правя като нея ,та да се усети колко е тъпо и да ме заревнува. Та почнах и аз да се свалям с момчетата в сървъра ,даже админа забих ... кой да ти знае ,че си падали по такива неща. Много се радваха. Е ,свалих се 5-10 ама нямаше ефект...само дето сега по-лесно ходя по голяма нужда.
Реших да пробвам друга тактика - спрях да й пиша изобщо и я игнорирах. За съжаление и това не сработи - явно не я интересуваше.

След задълбочени размисли във форума накрая колективно установихме ,че явно вече не я привличам и е по-добре да се откажа. Е ,все пак ме посъветваха и да й го върна за дето ме е водила за носа (за ква се мисли да ми се държи мило и после да се прави ,че не ме познава ........ ). Разказах на всички ква е тъпа к*рва ,даже във ФБ и Скайп си го написах ,за да разберат всичките ми приятели колко е зле тая...И ми олекна. Съветвам те да направиш същото.