- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как мина денят ти ? :))
Сутрин ставам в 7:00ч. до 9:00ч. съм на компа, след тфа ходя на фитнес за 2 часа, пребирам се, къпя се, ям и ходя на плаж, към 17:00ч. се пребирам, къпя се, оправям си косата, обличам се и към 19:00ч. излизам и към 23:00ч. се пребирам и сядам малко на комп, и лягам да глеам ТВ![]()
Цял ден шопингггг![]()
![]()
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
-станах в един![]()
- Ядох в 4
-в 8 излязах![]()
-преди да изряза ме ядосаха мнн![]()
-ходих където ходих.. в 11 се прибрах
-а след 12 беше мннн хубаво![]()
![]()
Станах в 10 .. обадих се на една приятелка да я подсетя че днеска сме на зъболекарсега ще се къпя , обличам , изправям и слизам долу в кръчмата ... после си хващам автобуса и на зъбарче .. след това до Модерно да си взема обеци и се пребирам иии сигурно пак ще изляза
![]()
Ами прибрах се в 3 следобед в нас , после се изкъпах, ядох, пооправих се малко и пак излязох, ходихме с една аверка на кафе и се запознахме с един хубавец, след това се прибрах , хапнах , пак излязох и сега съм на компа малко![]()
Съдбата има пръст навсякъде.. и в повечето случаи той е среден !!
Ами станах към 12 защото майка ми си пусна някакъв филм и почнах да крещя да го спира и да излиза от стаята ми .. тя не го спря .. скарахме се .. отидох в нейната стаята спя .. После тя заспа на филма и аз усилих рок .. тя каза да намаля и аз и припомних какво стана в 12После се изкъпах , отидох в един приятел , после заедно отидохме до едни други приятели , после се прибрах да ям ..
Пак се изкъпах и пак излязох , седяхме на едно място .. после тръгнахме да се изпращаме и накрая ме закараха до вкъщи ..
![]()
Ох, беше един брутално погубен ден...
Спах до 12, станах, изкъпах се, направих салата и отидох в офиса под нас да обядваме. Те празнуваха нещо и като сипаха едни ракии, едни бири... тръгнах си в 4Гледах две серии от The Tudors, пооправих малко, сготвих миш маш и рибка, вечеряхме с приятеля ми и излезнахме
утре трябва да свърша по-смислени неща!
Още не е минал. За момента го карам на пълен релакс.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
и моя все още не е миналСтанах в 9:00ч. и трябваше да се оправям до 10 и 30 за козметикът.След това се върнах в нас,оправих къщата,седнах на компа и гледах едно сериалче което ми хареса
После изпекох едни питки,изядох 3от тях и пак на компът
Довечера ще бъде в четене на една книга,вестник и гледане на ТВ
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
1 - Станах към 12:30![]()
2 - Изядох 3 принцеси..![]()
3 - Отидах да си подам докуметните за лична карта![]()
4 - Отидох със сестра ми на работата на мама да й направят няколко снимки с една раничка (мама работи във фирма за дрехи, чанти, бижута, etc)
5 - Прибрах се
6 - позстригах муцунката на псето![]()
7 - Изкъпах се
8 - седнах и написах това ^
![]()
Станах в 11 часа, наядох се, изчистих в нас, гледах телевизия, слушах музика и пак ядох, майка се прибра от работа и се видях и с нея, сега се оправам за излизане ...
Станах
Ядох
Заспах
Ядох
Заспах и т.н.
Станах.
Ядох
Ходих на кино
Прибрах се
Вечерях
Гледам сериали![]()
08:00 станах
До 09:30 се събуждах след краткия сън![]()
10:00 - 12:00 бях на кормуване
12:00 - 16:00 ремонт на тераса
16:00 - 18:00 Карибски пирати: в непознати води
18:00 - 20:00 релакс на компа
20:00 - 21:30 малко навън
21:30 - до сега - на компа
When you walk through a storm
Hold your chin up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm
Is a golden sky
And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind,
Walk on, through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!!
МОМЧЕ СЪМ
Като цяло тъпо. Най-добрият ми приятел е в болницата и ми липсва супер много. Нищо,че сутринта ме изнерви,като ми затвори телефона - без да ми каже нищо. Вечерта имах гости,но.. и с тях беше тъпо. Играхме карти, ала-бала и не,не и не.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Станах,пих кафе и почнах да стъргам домати за доматен сок.До 2 и после спах и към 6 излезнах до 8 и после на компа![]()
На мен пък ми мина супер деня.Излезнах с приятелки с които не се бяхме виждали отдавана и така...
На мен пък ми мина супер деня.Излезнах с приятелки с които не се бяхме виждали отдавана и така...
ОКмного ходене и покупки
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
11 часа на работа.общо взето това![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
още не е минал![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Този още не е минал,но вчера:
-наспах се;
-седях спокойно на лаптопа;
-купих си 3 кутии сладолед;
-една приятелка ме пренебрегна докато бяхме с други 2 момичета.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥