.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: 0.facebook???

0.facebook???

Може ли някой да ми каже как се прави 0.facebook като си M-tel. Търсих в интернет, но не можах да намеря никаква информация.Аз изтеглих линк за 0.facebook на телефона си, но не влиза. Знам, че като си Глобул трябва да изпратиш нещо, на някакъв номер, а като си M-tel какво точно трябва да се прави. МОЛЯ ВИ СЕ някой да обясни.
    ^^^
    Before I mEt You,I Never Knew - What It Was Like To Be Able To Look At Someone And Smile.. For No Reason

Както знаеш това е безплатен фасе за тези към мтел . Пишеш в телефана си 0.facebook.com и влизаш в FACEBOOK , но не можеш да виждаш картинки .
    ТОВА Е!
    "Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."

Както казах, не влиза.Като натисна върху линка на тел-а ми пише "Невалидни уеб настройки"
    ^^^
    Before I mEt You,I Never Knew - What It Was Like To Be Able To Look At Someone And Smile.. For No Reason

Можеш да влезеш в сайта на м-тел и от там да ти пратят съобщение с код за достъп до интернет ..
    https://www.mtel.bg/my/selfcare/services.php

ако нямаш рег трябва да си направиш естествено : )

Аз също съм на м-тел
    и по този начин получих кода си за достъп /и на мен ми излизаше "невалидни уеб настройки/ и сеге си влизам без проблем и ми е напълно безплатен facebook-a ! : )
    (h) Ангел & Моисей (h)

Цитирай Първоначално написано от SuaHa
    Можеш да влезеш в сайта на м-тел и от там да ти пратят съобщение с код за достъп до интернет ..
    https://www.mtel.bg/my/selfcare/services.php

ако нямаш рег трябва да си направиш естествено : )

Аз също съм на м-тел
    и по този начин получих кода си за достъп /и на мен ми излизаше "невалидни уеб настройки/ и сеге си влизам без проблем и ми е напълно безплатен facebook-a ! : )
    как си получи кода? какво трябва да направя?
    ^^^

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    като за начало да се регистрираш и да почетеш малко
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

след като се регистрираш влизаш в "моят м-тел" .. излизат 4 подменюта и търсиш във второто където пише "Услуги(Voicemail,GPRS,други) щракаш там и вече ти излиза да си напишеш номера и как искаш да получиш кода си /чрез смс или чрез обаждане/
    Това е всичко ; )
    (h) Ангел & Моисей (h)

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    БОЖЕ БОЖЕ.
    Пишеш на линка 0.фейсбууууккк бе момиче. (или там какъвто пол си) глеам знаеш го. Тва е страшната трудност.
    Само дето ако някой знае за Виваком безплатен има ли, че Wi-Fi, зависи къде съм

.. DaKid ..

И на *88 да се обадиш и в чата на страницата им във Фейса да питаш пак ще ти отговорят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си