- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лудо влюбена в човек, който дори не иска да ме вижда
Преди 8 месеца сe влюбих в едно момче адски красиво и добро, абе перфектното момче. Ала нямах смелост да му призная. След по- малко от месец момчето си хвана гадже. Правилно няма да чака мен. Аз почти се побърках. Три седмици не излизах от вкъщи. След още два месеца наши общи приятели ми казаха че организират парти на една вила и поканиха и мен, но ми казаха, че и той ще е там. Аз отидох по - рано,но и той дойде та си говорехме общи приказки. Вечерта беше прекрасна,стигаше ми , че съм близо до него. Мина време и той скъса с момичето. Макар това да беше добре за мен, не ми беше приятно, защото знаех, че я обича и ще страда. Един ден говорехме с една приятелка, която всъщност му е някаква братовчедка. ТОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ИСКА СЕРИОЗНА ВРЪЗКА, ЗАЩОТО ВЕДНЪЖ ГО Е ОПИТАЛ И МНОГО ГО СА НАРАНИЛИ. Сега аз сам още по - влюбена в него опитвам се да го забравя, но не мога и ми е адски тъпо .
Може да ви се струва като заучена фраза моята история, но това е самата истина, аз съм го изживяла и знам колко много ме боли. Приемам всякаква критика, но дайте и някой съвет![]()
![]()
![]()
Помня веднъж като изпих 6 кила бира какво ми беше ... на другия ден се кълнях повече да не близна алкохол.TOI I E KAZAL 4E VE4E NE ISKA SERIOZNA VRAZKA ZA6TOTO VEDNAJ E OPITAL I MNOGO SA GO NARANILI
Ай наздраве.
1. Пиши на КИРИЛИЦА.
2. Какъв съвет искаш ? Насила хубост не става. Продължаваш смело напред. Той не е единствен.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз съм тъпа и ако не е на кирилица не разбирам - съжалявам !
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
ако можех да продължа напред щях да го направя преди 8 месеца
Ахм.. Значи още в първата секунда на вашата история ти не можеш да продължиш напред и вървиш назад. Интересно.Първоначално написано от mechopux
Ти толкова много го обичаш, че си забравила да му кажеш и той си е хванал гадже, скъсал е с нея и сега ти толкова го обичаш, че чакаш да си хване друга, за да имаш извинение 3 седмици да си висиш във фейсбука. Аз нямам проблем с това, но може би ти самата имаш проблем.
не просто три седмици минавам на диета![]()
![]()
и ние нямаме история за съжеление
Виж сега, с него сте приятели, нали?
Обикновено хората казват неща от сорта ''никога повече няма да имам сериозна връзка'' , когато
1. Искат да изградят ''стена'' около себе си (но всъщност знаят, че това, което казват не е вярно)
2. Още ги боли от предното скъсване....
Времето лекува, не го забравяйБъди до него, когато се нуждае от приятел и подкрепа...
Успех![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Е направо нямам думи. Някво удоволствие ли ти доставя да изобличаваш на хората подбудите и да им разбиваш самочувствието ......Първоначално написано от LambOfGod
+1Първоначално написано от Auriss
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Тези глупости от рода на "Не мога" не минават. Не можела.Първоначално написано от mechopux
Чакай малко,той да не е вода - въздух ,че да не можеш без него. Я се осъзнай.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Давай напред, не се тормози.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Най-често срещаното явление! Всеки тича след този , който тича за друг и така колелото се върти , докато един ден не си кажем омръзна ми този самотен живот и почваме да се опитаме поне за малко с някой , който ни уважава и ни се възхищава. Макар и да не е този , който сме искали.
Ти след него , той след друга , почти винаги е така , преглътни го![]()
++Първоначално написано от Auriss
Да често си говорехме и имаме няколко общи теми като музиката например коли и още други. Но сега не го виждам често и ако случайно се засечем сме на Здравей и Здрасти.
Защо ли защото той е по - различен от всички останали момчета. Умен , мил, добър. А и не се виждаме от три седмици. За тези три седмици съм го видяла 5 пъти.
Такъв ли е? Или му придаваш качества, на човека който искаш да е?Първоначално написано от mechopux
![]()
Бъди търпелива. Чакай го колкото е нужно 1-2 години... Ако наистина го обичаш ще го дочакаш. Бъди до него. Покажи му че го разбираш и го подкрепяй във всичко. Засега просто му бъди добра приятелка и не бързай да му казваш че го харесваш защото може да провалиш всичко. Всичко ще се нареди с времето. Просто бъди търпелива! Успех!!
Първоначално написано от SmilezZz
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Кога точно разбра, че не иска да те вижда..?
Щом не сте имали нищо ще ти е по-лесно да го забравиш според мен. Гледай право напред, още колко много момчета има ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от Auriss
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright