.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Лудо влюбена в човек, който дори не иска да ме вижда

Преди 8 месеца сe влюбих в едно момче адски красиво и добро, абе перфектното момче. Ала нямах смелост да му призная. След по- малко от месец момчето си хвана гадже. Правилно няма да чака мен. Аз почти се побърках. Три седмици не излизах от вкъщи. След още два месеца наши общи приятели ми казаха че организират парти на една вила и поканиха и мен, но ми казаха, че и той ще е там. Аз отидох по - рано,но и той дойде та си говорехме общи приказки. Вечерта беше прекрасна,стигаше ми , че съм близо до него. Мина време и той скъса с момичето. Макар това да беше добре за мен, не ми беше приятно, защото знаех, че я обича и ще страда. Един ден говорехме с една приятелка, която всъщност му е някаква братовчедка. ТОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ИСКА СЕРИОЗНА ВРЪЗКА, ЗАЩОТО ВЕДНЪЖ ГО Е ОПИТАЛ И МНОГО ГО СА НАРАНИЛИ. Сега аз сам още по - влюбена в него опитвам се да го забравя, но не мога и ми е адски тъпо .
    Може да ви се струва като заучена фраза моята история, но това е самата истина, аз съм го изживяла и знам колко много ме боли. Приемам всякаква критика, но дайте и някой съвет

Мега фен
    TOI I E KAZAL 4E VE4E NE ISKA SERIOZNA VRAZKA ZA6TOTO VEDNAJ E OPITAL I MNOGO SA GO NARANILI
    Помня веднъж като изпих 6 кила бира какво ми беше ... на другия ден се кълнях повече да не близна алкохол.
    Ай наздраве.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Пиши на КИРИЛИЦА.
    2. Какъв съвет искаш ? Насила хубост не става. Продължаваш смело напред. Той не е единствен.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Аз съм тъпа и ако не е на кирилица не разбирам - съжалявам !
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

ако можех да продължа напред щях да го направя преди 8 месеца

Цитирай Първоначално написано от mechopux
    Ахм.. Значи още в първата секунда на вашата история ти не можеш да продължиш напред и вървиш назад. Интересно.

Ти толкова много го обичаш, че си забравила да му кажеш и той си е хванал гадже, скъсал е с нея и сега ти толкова го обичаш, че чакаш да си хване друга, за да имаш извинение 3 седмици да си висиш във фейсбука. Аз нямам проблем с това, но може би ти самата имаш проблем.

не просто три седмици минавам на диета и ние нямаме история за съжеление

Голям фен Аватара на smilelady
    Виж сега, с него сте приятели, нали?
    Обикновено хората казват неща от сорта ''никога повече няма да имам сериозна връзка'' , когато
    1. Искат да изградят ''стена'' около себе си (но всъщност знаят, че това, което казват не е вярно)
    2. Още ги боли от предното скъсване....

Времето лекува, не го забравяй Бъди до него, когато се нуждае от приятел и подкрепа...

Успех
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Ахм.. Значи още в първата секунда на вашата история ти не можеш да продължиш напред и вървиш назад. Интересно.

Ти толкова много го обичаш, че си забравила да му кажеш и той си е хванал гадже, скъсал е с нея и сега ти толкова го обичаш, че чакаш да си хване друга, за да имаш извинение 3 седмици да си висиш във фейсбука. Аз нямам проблем с това, но може би ти самата имаш проблем.
    Е направо нямам думи. Някво удоволствие ли ти доставя да изобличаваш на хората подбудите и да им разбиваш самочувствието ......

Голям фен Аватара на smilelady
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Е направо нямам думи. Някво удоволствие ли ти доставя да изобличаваш на хората подбудите и да им разбиваш самочувствието ......
    +1

I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тези глупости от рода на "Не мога" не минават. Не можела. Чакай малко,той да не е вода - въздух ,че да не можеш без него. Я се осъзнай.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Давай напред, не се тормози.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Най-често срещаното явление! Всеки тича след този , който тича за друг и така колелото се върти , докато един ден не си кажем омръзна ми този самотен живот и почваме да се опитаме поне за малко с някой , който ни уважава и ни се възхищава. Макар и да не е този , който сме искали.

Ти след него , той след друга , почти винаги е така , преглътни го

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    TOI I E KAZAL 4E VE4E NE ISKA SERIOZNA VRAZKA ZA6TOTO VEDNAJ E OPITAL I MNOGO SA GO NARANILI
    Помня веднъж като изпих 6 кила бира какво ми беше ... на другия ден се кълнях повече да не близна алкохол.
    Ай наздраве.
    ++

Да често си говорехме и имаме няколко общи теми като музиката например коли и още други. Но сега не го виждам често и ако случайно се засечем сме на Здравей и Здрасти.

Да често си говорехме и имаме няколко общи теми като музиката например коли и още други. Но сега не го виждам често и ако случайно се засечем сме на Здравей и Здрасти.
    Т'ва щото го обичаш.

Защо ли защото той е по - различен от всички останали момчета. Умен , мил, добър. А и не се виждаме от три седмици. За тези три седмици съм го видяла 5 пъти.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Защо ли защото той е по - различен от всички останали момчета. Умен , мил, добър. А и не се виждаме от три седмици. За тези три седмици съм го видяла 5 пъти.
    Такъв ли е? Или му придаваш качества, на човека който искаш да е?

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Дишай.

Бъди търпелива. Чакай го колкото е нужно 1-2 години... Ако наистина го обичаш ще го дочакаш. Бъди до него. Покажи му че го разбираш и го подкрепяй във всичко. Засега просто му бъди добра приятелка и не бързай да му казваш че го харесваш защото може да провалиш всичко. Всичко ще се нареди с времето. Просто бъди търпелива! Успех!!

Град
    In the heart of action.
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    2. Какъв съвет искаш ? Насила хубост не става. Продължаваш смело напред. Той не е единствен.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ако ви е писано ще стане,ако не ми няма,има и други

Кога точно разбра, че не иска да те вижда..?

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Щом не сте имали нищо ще ти е по-лесно да го забравиш според мен. Гледай право напред, още колко много момчета има ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на magita
    Ай наздраве.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си