.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Накарай го да те види
    Съблечи се гола и му донеси бира
    яьаояяаняоа

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Такъв ли е? Или му придаваш качества, на човека който искаш да е?
    Вместо да разтягате локуми, що не й дадете някой съвет? Или трупате мнения просто...

Мечо Пух, преди били ли сте по-близки, имало ли е някаква искра изобщо, ти усещала ли си да те гледа по-продължително и да се върти около теб, вместо около другите? Защото той може идея да си няма, че го харесваш, може и изобщо да не му допадаш. Едно момче, ако те харесва, си личи. Аз като бях малък, 4,5 клас до 7ми някъде съм имал приятелка (не като гадже) и тогава смятах, че това е възможно (приятелство м/у момче и момиче), но после разбрах, че тя ме е харесвала, но никога не го е показвала. А аз не съм я приемал като момиче, с което бих се целувал и което бих извеждал, но един ден, когато си хвана гадже, почнах много здраво да ревнувам. Осъзнато не я харесвам, но като си хвана гадже не можех да я гледам с него, странно а?

Съветвам те да разбереш като каква те приема, пък след това ако нищо не стане, го забрави и си намери друг.
    МОМЧЕ

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Такъв ли е? Или му придаваш качества, на човека който искаш да е?
    Вместо да разтягате локуми, що не й дадете някой съвет? Или трупате мнения просто...
    Нито трупам мнения, нито разтягам локуми. Карам я да се замисли, защото адски често се случва, да придаваш качествта на "идеалния мъж" на някой, който непознаваш толкова добре.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata96
    Бъди търпелива. Чакай го колкото е нужно 1-2 години... Ако наистина го обичаш ще го дочакаш. Бъди до него. Покажи му че го разбираш и го подкрепяй във всичко. Засега просто му бъди добра приятелка и не бързай да му казваш че го харесваш защото може да провалиш всичко. Всичко ще се нареди с времето. Просто бъди търпелива! Успех!!
    Мхм,и току-виж или станала на 40,или нещата наистина потръгнали,но след месец скъсат.
    И тогава яко сад.

Повече от фен
    Нито трупам мнения, нито разтягам локуми. Карам я да се замисли, защото адски често се случва, да придаваш качествта на "идеалния мъж" на някой, който непознаваш толкова добре.
    А ти замисляш ли се, че не може все да търсим перфектният за нас човек, животът е твърде кратък за да му мислиш толкова много. На нашата възраст няма да си търсиш идеала за човек, с който би прекарал остатъка от живота си. Това е просто някаква задявка..
    МОМЧЕ

наистина е перфектен и да много добре се разбирахме то първо започна със зарибявки преди 8 месеца.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ти хубаво казваш колко много го обичаш, а кога ще кажеш и на самия него? Смисъл .. на нас дори да ни казваш файда - НЯМА!! ..

Аз ти казах ко да направиш ма мене никой не ма слуша
    яьаояяаняоа

Той знае, че го харесвам, но той е казал на нашите приятели, че нищо няма да излезе, нищо повече от приятелство не може да има между нас.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Цитирай Първоначално написано от mechopux
    Той знае, че го харесвам, но той е казал на нашите приятели, че нищо няма да излезе, нищо повече от приятелство не може да има между нас.
    Кофти.. Ами и аз ще ти кажа да си го избиеш от главата, знам какво е, всеки е преживял подобно нещо, но и всеки е намерил сили да продължи.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от mechopux
    ако можех да продължа напред щях да го направя преди 8 месеца
    Ако искаш-МОЖЕШ!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    А ти замисляш ли се, че не може все да търсим перфектният за нас човек, животът е твърде кратък за да му мислиш толкова много. На нашата възраст няма да си търсиш идеала за човек, с който би прекарал остатъка от живота си. Това е просто някаква задявка..
    Не става въпрос за това. Грешно си ме разбрал. Имах впредвид, че тя го вижда перфектен, а той не е, никой не е перфектен. И понеже му е придала качествата на момчето, което иска да има до себе си, е толкова безнадеждно влюбена в него. Ако се постави отстрани, и види ситуацията, през очите на здраво мислещ човек, ще види, че не си заслужава мъчението. Както и да е.

same here, darlin. отнеее мнооооооого докато се съвзема и до ден днешен, не знам тоя как ми е повлиял, но дет се вика червати ми се обръщат като чуя името му. любовта е сляпа. Няма перфектни де. Това са бели кахъри. аз ти казвам съсредоточи се върху заниманието "себе си" :д само се тормозиш така.
    fuck you, my dear

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И след като знаеш обстоятелствата защо продължаваш да се надяваш да стане нещо между вас. Просто приемаш факта, че нищо няма да се получи и, че има още един добър приятел до теб и продължаваш живота. Колкото и трудно да звучи всичко се преживява.. и отминава.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Детска история...На колко години си ти?Не можела?? и как така не можеш да се откажеш и да го забравиш Има хора които преживяват истински загуби на хора които обичат,та ти ли не можеш.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Детска история...На колко години си ти?Не можела?? и как така не можеш да се откажеш и да го забравиш Има хора които преживяват истински загуби на хора които обичат,та ти ли не можеш.
    +
    Като не можеш,стани загубено емо.
    Problem solved.

Абе няма значение какво казва той ,щом го обичаш ще го имаш !Но за съжаление тук идва тънкия момент,че ще трябва търпение.Моят приятел ме чакаше две години ,защото аз идиотката бях хлътнала по друг и вообще не исках някаква връзка,но сега след като той търпеливо ме изчака се обичамe страшно много , а като имаш в предвид че като тръгнахме той беше влюбен ,а аз привлечена от външността му.Успех с момчето и горе главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си